Шановні металурги, кам’янчани, українці!

Опубликовано slavkin - вт, 08/24/2021 - 07:20
Нагорный

Від імені колективу профспілкової організації «Металургів» і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди 30-ї річниці Незалежності України!
День народження держави – це свято пам’яті, яке відзначається як найголовніше свято нашої країни. Неважливо якою мовою ми говоримо, важливо, які традиції шануємо і яку країну вважаємо своєю батьківщиною. Це пам'ятний день для будь-якого українця, день, коли мрія про незалежність стала реальністю.
Сьогодні ми всі з вами переживаємо нелегкі часи. Питання про незалежність держави, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. Але цей урок загартовує нас і робить ще сильнішими.
Бажаю всім українцям міцного здоров'я, миру, сімейного благополуччя, взаєморозуміння та злагоди, життєвих вдач та творчих успіхів у високому служінні на славу України, нашого міста і підприємства, на славу її працьовитого народу. Нехай кожен день Вашого життя буде наповнений щастям, теплом і новими здобутками! Радійте цікавим подіям, йдіть назустріч райдужним надіям і мріям! Пам'ятайте, що успіхи нашої держави складаються з досягнень кожного небайдужого українця, тобто від нас!
Від щирого серця зичу багатотисячному колективу підприємства, усім землякам, рідним, друзям та колегам здоров'я та наснаги, щастя та злагоди, добробуту і благополуччя.
Зі святом вас, з Днем Незалежності України!
Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів».