Народний ленд-ліз для Кам'янського батальйону ТРО із Німеччини

Опубликовано slavkin - чт, 11/10/2022 - 17:15
генератор

Про це повідомляє на свій сторінці у Facebookлідер профспілки «Металургів» ПрАТ «Каметсталь» та волонтер Олег Нагорний.
«Сьогодні передав нашим бійцям з аеророзвідки Кам'янського батальйону ТРО Збройних Сил України інверторний бензиновий генератор типу EYG2400Pфірми ERAYAK. Тепер отриманий агрегат з Німеччини дозволить нашим повітряним розвідникам безперервно та безперешкодно заряджати акумуляторні батареї для українських дронів, що тримають під контролем ситуацію на передовій.
Основні зусилля по пошуку, придбанню та доставці в Україну генератора та ще деякого обладнання (міношукачі, цифрові монокуляри, спальники) внесли наші міжнародні партнери з Німеччини Іванка &Ko (місто Мюнхен),Юрій Шавров з Києва та всесвітньовідома признана в Україні волонтерська команда дівчат з Кам’янського – Наталія Бондаренко, Юлія Пелипась та Ілона Нагорна. Сергій Росошик (автомагазин «Поворот») безкоштовно надав для агрегату 5 літрів синтетичної моторної олії типу 5W30 від відомого бренду GeneralMotors.
Українські вояки дуже вдячні нашим мюнхенським партнерам та всім небайдужим людям, які взяли безпосередню участь у цьому заході на допомогу ЗСУ. Дякує Німеччині і профспілка «Металургів» (Дніпропетровська область), яка входить до лав Світової Волонтерської Спілки.
Далі буде…»/