Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 23-26 лютого

Опубликовано slavkin1 - вс, 02/19/2023 - 13:23
афиша

НОВА СЦЕНА (вул. М. Лисенка, 24)
23 лютого, 13:00 – прем’єра вистави «Я НОРМ» за п’єсою Ніни Захоженко про перші два тижні повномасштабного російського вторгнення в Україну.
Події, про які йде мова у виставі, розгортаються в Бучі в напередодні та у перші дні війни. Четверо сімнадцятирічних підлітків  – Майк, Ліза, Саша і Даша – друзі. Зазвичай вони  «зависали» вечорами  на стадіоні, чатилися в месенджері. Як і всі їх однолітки – готувалися до ЗНО, будували плани на майбутнє, закохувалися…  Початок війни розділив їхнє життя на до та після.

ОСНОВНА СЦЕНА (пл. 250 річчя міста, 2)
24 лютого, 17:00 – музична мелодрама «НАТАЛКА ПОЛТАВКА», за п'єсою Івана Котляревсько, музика Миколи Лисенка.
П’єса «Наталка Полтавка» була написана у 1819 році і вважається першим твором нової української драматургії. Проте і сьогодні, як і 200 років тому, «Наталка Полтавка» захоплює, хвилює, зачаровує і закохує. Спробувати розгадати цей феномен, насолодитися проникливими піснями, прожити разом із героями неймовірну історію кохання, відданості і самопожертви – вагомі приводи подивитися цю легендарну виставу.

25 лютого, 16:00 – до Дня рідної мови вистава-подорож «ЦІЛУЮ. ЛЕСЯ» за листами і творами Лесі Українки.
«Цілую. Леся», – останні слова, написані Лесею Українкою власноруч на листівці до сестри. А скільки ж було написано за 42 роки її життя! У словах – доля, думки, кохання, сумніви, боротьба і віра. Геніальність, яка уживається із пристрастями звичайної людини.
Творами Лесі Українки можна захоплюватися, зачитуватися і… подорожувати. Подорож – це завжди відкриття. Відкрийте для себе Лесю Українку і познайомтеся з надзвичайною жінкою, котра розповідає про сім’ю і світ, про біль і перемоги, про відданість і кохання.

28 лютого, 11:00 – музична казка для всієї родини «РАПУНЦЕЛЬ» за мотивами казки братів Грімм.
Красуню-принцесу Рапунцель, дівчинку з довгим білявим волоссям, викрала зла чарівниця та ув’язнила у високій неприступній вежі. Справа в тому, що волосся Рапунцель має чудодійну силу! Саме ця фантастична сила і потрібна була чаклунці. Так би і прожила Рапунцель в ув’язнені все своє життя, так би і вважала себе завжди дочкою Матінки Готель, якби не хоробрий та відчайдушний злодюжка Юджин, який випадково потрапив до вежі. Далі на героїв чекало не одне випробування перш ніж відкрилася правда, зло було покаране, а юнак і дівчина знайшли своє щастя


НОВА СЦЕНА, КАМЕРНА ЗАЛА (вул. М. Лисенка, 24)
26 лютого, 16:00 – святкова шоу-програма «ПАРК РАНДЕВУ. ВЕСНЯНА ІМПРЕЗА».
Зустрічі в «Парку Рандеву» продовжуються!  Цього разу Руслан Куксенко і Тетяна Петренко, постійні ведучі серії тематичних розважальних шоу-програм «Парк Рандеву», запрошують кам’янчан, щоб весело провести зиму і зустріти весну з гарним настроєм. Артисти підготували до «Весняної імпрези» цілу низку сюрпризів, цікавих конкурсів і феєричних концертних номерів. Рівно стільки, скільки потрібно для створення   доброго гумору і святкового настрою у колі друзів у затишній атмосфері Камерної зали Нової сцени.