Кам'янське відсвяткувало День міста

Опубликовано slavkin - сб, 09/18/2021 - 10:50
Монатик

17 вересня в Кам'янському на площі Петра Калнишевського відбулася розважальна програма з нагоди святкування Дня міста. Зі сцени кам'янчан з Днем міста привітав міський голова Андрій Білоусов.
«Наше місто – найкраще на Землі! Сьогодні Кам’янському виповнюється 271 рік. Це не лише потужне промислове місто – це Батьківщина видатних особистостей, героїв, які захищали і захищають нашу країну, забезпечують щасливе майбутнє наших дітей. Нас всіх об'єднує одна мета – зробити рідне місто успішним і процвітаючим. Я дякую всім вам за підтримку, за те, що день за днем наближаєте нас до цієї мрії. Бажаю всім здоров'я, щастя та здійснення всіх ваших мрій. Зі святом!» - сказав Андрій Білоусов.
Подарунком від мера жителям став запальний виступ зірки української естради Дмитра Монатика, грандіозний салют та святкова дискотека.
Концерт став справжньою подією для городян і гостей міста. Виступ зібрав на площі рекордну кількість глядачів. Кам'янчанам сподобався концерт і вся розважальна програма, яку для них підготували.