Экс-каменчанин создаст и возглавит новую политическую партию

Опубликовано slavkin - ср, 08/24/2022 - 12:51
куприй

Бывший нардеп из Каменского Виталий Куприй сегодня, в День Независимости, объявил о своем очередном походе во власть, для чего займется созданием нового политического проекта.
«Вітаю всіх зі святом! Незалежність нам дається важко. Скільки українців вже поклали за неї життя.
У нас наразі два фронти боротьби за незалежність: 
1) Все, що пов'язано із підступними і кривавими планами Путіна знищити нашу державність. Це і відкрита війна на фронті, і агентурна робота шпигунів разом із державними зрадниками.
2) Це масштабна корупція, яка як ракова пухлина зайшла у наше суспільство за сприяння і бездіяльності всіх без виключення президентів України. Це неповага чиновників до закону і прав людини. Це тотальна несправедливість, яку підпитує зовнішній ворог щоб розхитати нашу країну зсередини. І поки що на жаль йому це вдається.
Жага до збагачення наших топ-чиновників, депутатів, правоохоронців, суддів затьмарила їм розум. І ми все це бачимо. Складається враження, що війна, кров, смерть, руїни вигідні цим злодіям корупціонерам. За війною їм легше приховати свої оборудки.
Згадайте хоча б останнє моє розслідування коли Секретар РНБО Олексій Данілов вступився за незаконний бізнес з видобутку піску на річці Дніпро, який здійснює кремлівський колаборант Нестор Шуфрич. А те, як генерали в Гостомелі увійшли в змову з криміналітетом і знищують добровольчий рух територіальної оборони. А як прокурори Черкащини покривають ділків, які не сплачують громадам десятки мільйонів податків. 
Я можу довго писати про ці всі безчинства. Але що ж робити, запитаєте ви? Як перемогти на внутрішньому фронті щоб прискорити перемогу на кремлівським режимом?
Поки ЗСУ відважно захищають нас на передовій, вважаю що рішучим людям настав час об'єднуватись у нову політичну партію, приходити до влади і наводити порядок. У мене є бачення як це робити і я вже отримав пропозицію від громадян України очолити таку партію. 
Вірю, що у нас все вдасться і ми захистимо державність України. Ще раз зі святом!». – заявляет Куприй в социальных сетях.