У Кам‘янському змагалися юні тенісисти

Надіслав: ilona , дата: пт, 06/02/2023 - 11:47
д

У Кам’янському на базі СК “Прометей” відбувся турнір “ДЮСШ №3” з тенісу в одиночному розряді серед дівчат та юнаків до 13 років, який був присвячений Міжнародному дню захисту дітей. У змаганнях взяли участь 16 спортсменів, кожен з яких був нагороджений медалями, повідомляє kamyanske.com.ua.

За підсумками турніру також були визначені переможці:
1 місце – Марія Кочерженко
2 місце – Аріна Багбая
3 місце – Архип Пікуш

Головний суддя, Григорій Никифоров, повідомив, що це перший турнір, який відбувся на літніх кортах. Він також наголосив, що всі спортсмени продемонстрували високий рівень гри та виявили значний потенціал.

Едуард Коряк, начальник Управління молоді та спорту, привітав учасників зі святом та побажав подальших успіхів.

– Ми сподіваємося, що ви продовжите досягати нових вершин на обласних та Всеукраїнських змаганнях, а також прославлятимете наше місто на міжнародній арені. А ми, в свою чергу, будемо підтримувати вас на цьому шляху, – сказав він.

На заході було оголошено про продовження ініціативи, спрямованої на забезпечення дітей можливістю безкоштовно займатися спортом у позашкільний час впродовж поточного року. Цей крок став можливим завдяки підтримці міського голови Андрія Білоусова, ГО “Бджола” та Управління молоді та спорту.