У Кам’янському стартував футбольний сезон

Надіслав: ilona , дата: пт, 04/19/2024 - 12:52
в

У четвер, 18 квітня, в Камʼянському на багатофункціональному стадіоні по проспекту Конституції пройшов Кубок відкриття сезону з футболу серед команд промислових підприємств та аматорських колективів.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua

Захід відбувся за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола” спільно з управлінням молоді та спорту.

У змаганнях взяли участь 10 команд: “Амкал”, “Надія”, “АФК”, “Надія-Рапід”, “Альянс”, “Союз Сталь”, “ПМГУ МПС”, “Золоті піски”, “ПМГУ Каметсталь”, “Вогнеборець”. Формат гри – 11х11, два тайми по 15 хвилин.

На відкритті Кубку спортсменів привітали: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, голова федерації футболу міста, директор ДЮФШ “Надія” Едуард Коряк, перший заступник голови федерації футболу Ігор Ігнатенко, заступник директора ДЮФШ “Надія” Андрій Широкий, депутати міської ради від політичної партії “Бджола” Михайло Підгурський та Олександр Самойлович, а також активісти ГО “Бджола”.

– За дорученням міського голови Андрія Білоусова дозвольте привітати вас на цьому чудовому майданчику. Ми дуже раді, що футбол у нашому місті стрімко розвивається. Сьогодні поруч з майстрами, які вже здобули певні результати в цьому виді спорту, стоїть й наша молодь, яка попереду має велике спортивне майбутнє і наше завдання забезпечити їм системні заняття фізичною культурою. Тільки за останні роки в Камʼянському відкрилося 5 великих футбольних полів зі штучним покриттям, і це ще тільки початок. Головне, аби в нашій державі був мир! Дякуємо захисникам та захисницям, які виборюють нашу незалежність та свободу! Слава Україні!, – наголосив А. Івашина.

Після урочистої церемонії відкриття команди вийшли на поле, готові до напружених змагань. Протягом усіх матчів учасники демонстрували високий рівень гри, використовуючи різні стратегії та тактики, щоб здобути перемогу. Кожен етап турніру приносив нові випробування та непередбачувані повороти подій, що додавало інтриги та динаміки в гру.

У фінальному поєдинку “Золоті Піски” обіграли “Надію-Рапід” з мінімальним рахунком 1:0 та здобули заслужений кубок переможців.

Найкращими гравцями турніру було визнано Ігоря Катенева (“Надія-Рапід”) та Данила Антоненко (“Золоті Піски”). Спортсмени були нагороджені грамотами та медалями.

в

а