У Кам’янському пройшов традиційний новорічний кубок Григорія Никифорова з тенісу

Надіслав: ilona , дата: пн, 12/25/2023 - 12:14
п

23 грудня на базі СК “Прометей” пройшов традиційний новорічний кубок Григорія Васильовича Никифорова з тенісу в парному розряді серед юнаків і дівчат та ветеранів-любителей, повідомляє kamyanske.com.ua

Змагання зібрали 12 дітей та 12 дорослих. Такий турнір проводиться у нашому місті вдруге і збирає найсильніших спортсменів.

Привітати шановного Григорія Васильовича, який вже 62 роки у тенісі, завітав начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Особисто від себе та від міського голови Андрія Білоусова дякую вам за ваші довгі роки праці у спорті, – сказав А.Івашина. – За те, що виховали не одне покоління спортсменів, які досягли значних успіхів, та продовжуєте займатися тренерською діяльністю. Також дякую нашим воїнам, які боронять нашу країну і дають нам можливість проводити спортивні змагання. Також я дуже радий, що у нас з’явився новий голова Федерації тенісу Костянтин Гнідіков, який небайдужий до тенісу, має досвід та бажання розвивати цей вид спорту.

Костянтина Гнідікова обрали головою Тенісної федерації міста Кам’янське “Прометей” тиждень тому. Він розповів, що поспілкувався з адміністрацією СК і очікує на плідну співпрацю. Так, у наступному році планується відремонтувати літні корти, де можна буде приймати чемпіонати України та міжнародні змагання.

– Також у планах навесні провести рейтинговий турнір 2-ї категорії чемпіонату України до 14 років, – зазначив К. Гнідіков. – Займаємося, тренуємося і вітаємо всіх з новорічними святами!

Григорій Никифоров розповів, що 2023 рік став визначним для кам’янських спортсменів.

– Цей рік став для нас насиченим хорошими подіями, – сказав тренер. – 15-річна Софія Стотика виграла Кубок України з тенісу та стала майстром спорту. Це дуже хороший результат. Також Марія Кочерженко та Аріана Багбая стали бронзовими призерами чемпіонату України до 12 років та отримали 1 спортивний розряд. Для такого віку – чудові досягнення. Кочерженко з 1 січня стане першою ракеткою України серед дітей віком до 12 років, а Кузнєцова – другою.

Результати змагань серед юнаків і дівчат

  • 1 місце – Марія Кочерженко та Аріана Багбая
  • 2 місце – Анна Кузнєцова та Архіп Пікуш
  • 3 місце – Дар’я Андрєєва та Владислав Андрєєв

Результати змагань серед ветеранів-любителей

  • 1 місце – Андрій Андрєєв та Сергій Родіонов
  • 2 місце – Маргарита та Олексій Вишницькі
  • 3 місце – Костянтин Гнідінов та Дмитро Поліщук