Перемагати і прославляти місто: кам'янські спортсмени вирушили на Всеукраїнські змагання з трьох видів спорту

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 03/31/2023 - 15:01
спорт

Спортсмени Кам'янського вирушили на Всеукраїнські змагання. На Чемпіонатах України місто представлятимуть боксери, пауерліфтери та атлети з греко-римської боротьби. 
Напередодні поїздки з юними чемпіонами зустрілись керівники мерії і представники депутатського корпусу. Такі урочисті зустрічі вже стали традиційними. За словами очільника управління молоді та спорту Кам'янської міськради Едуарда Коряка, безперервна робота тренувальних баз дає змогу забезпечити системні заняття та самовдосконалення спортсменів.
"Вкрай важливо, що хлопці та дівчатамають можливість сьогодні представляти місто на всеукраїнських та світових змаганнях.  Адже Кам'янське має все необхідне для здобуття перемог: потужний тренерський склад, вмотивовані спортсмени та оснащені тренувальні бази. Всі вони безперервно функціонують навіть під час воєнного стану. Це принципова позиція міського голови Андрія Білоусова і він тримає це питання на постійному контролі", - розповів Едуард Коряк.
Спортсмени Кам'янського регулярно прославляють місто на міжнародних та національних змаганнях.  Так, нещодавно юний шашист Андрій Блоха став чемпіоном Європи. Ще одна спортсменка Ангеліна Кузнецова завоювала "золото" на національних змаганнях з велокросу.
Перед відправленням кожна з трьох команд отримала сертифікати, які дозволять покрити витрати на проїзд і проживання на час змагань. 
"Керівництво міста підтримує наших спортсменів. І щоразу кам'янчани повертаються додому з численими перемогами. Тож ГО "Бджола" не лишається осторонь. Це наш внесок в підтримку талановитої спортивної молоді. Адже реальність така, що великий спорт - не безкоштовний. Чекаємо на наших чемпіонів з перемогою!", - зазначив депутат Кам'янської міськради Олександр Лукашов.    
Учасники змагань розповіли: налаштовані на перемогутагідний виступ на честь рідного міста.
"Їдемо лише за перемогою. Хочемо показати, що тут, у Кам'янському - круті спортсмени і дуже непрості хлопці", - сказав спортсмен, кандидат в майстри спорту з боксу Данііл Сухорук. 
Чемпіонат України з боксу відбудеться в м. Хмельницький, змагання з пауерліфтингу прийматиме Львів. А борці змагатимуться у Рівному. Турніри проходитимусть в період 1-12 квітня. 
Бажаємо юним спортсменам успішних і переможних виступів!