Кам’янчани вирушають на Волинь за медалями

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 03/28/2023 - 09:40
Білоусов

З 30 березня по 2 квітня в місті Луцьк відбудеться чемпіонат України з Козацького двобою серед юніорів, юнаків та дорослих.
Кам’янське на цьому престижному турнірі буде представляти 10 спортсменів, вихованців ДЮСШ № 1. За традицією, сьогодні наші бійці на чолі з директором ДЮСШ Микитою Івашиною завітали до міського голови Андрія Білоусова. Як розповів Івашина, за підсумками чемпіонату України буде сформовано національну збірну, яка прийме участь у першості Європи, що відбудеться в Сан-Маріно (Італія), а згодом – і у світовому чемпіонаті в Берліні. 
Мер привітав спортсменів, побажав їм успіхів і вручив сертифікат, який допоможе кам’янчанам з дорогою та проживанням у Луцьку.
-    Я дякую вам за наполегливість, завдяки якій ви досягли значних вершин у спорті. Впевнений, що у Луцьку ви виступите дуже достойно і обов’язково вирушите на європейську та світову першість. А ми, як і раніше, будемо допомагати вам одержувати перемоги, які уславлюють наше місто і Україну у всьому світі, - зазначив Андрій Білоусов.
-    Від спортсменів, тренерів та батьків хочу подякувати міську владу і особисто мера за допомогу та підтримку спорту. Саме завдяки постійній увазі влади за підсумками 2022 року ДЮСШ № 1 міста Кам’янське посіла почесну 21-у позицію у рейтингу спортивних шкіл України, а на Дніпропетровщині визнана найкращою. Ми зробимо все, щоб порадувати наших земляків перемогами та медалями! – запевнив Микита Івашина. 

Білоусов серт