Знову про дніпровського олігарха, дуже незручне відео

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 09/03/2023 - 18:09
зеля

Ігоря Коломойського, якого суд арештував учора вечері, хочуть взяти на поруки. З такою пропозицією виступив нардеп, відомий український журналіст Олександр Дубінський.
«Ігор Коломойський привів у бізнес (в тому числі - медійний) і політику дуже багато людей.
Без його підтримки, порад та дружнього плеча ці люди навряд чи досягли б свого нинішнього становища. В тому числі, до речі, і Зеленський.
У зв'язку з цим мені зовсім дивно спостерігати, як більшість цих людей (крім Зеленського, з яким давно все зрозуміло) сьогодні, в кращому разі, вдають, що не знайомі з Коломойським. У гіршому - бридко посміхаються.
Зі свого боку, можу відкрито заявити про готовність підтримати Ігоря Коломойського у суді, та за необхідності виступити поручителем.
Думаю, люди, які добре його знають і зберегли совість, вчинять аналогічно.
Особливо враховуючи явну політизованість і самого процесу і моменту, в якому він відбувається: багатомільярдні розкрадання влади на армії потрібно чимось чи, як у даному випадку, кимось, перекривати», - заявляє Дубінський.
Що ж, ще вчора ми зазначали, що Дубінський давно співпрацює з Коломойським, і саме нищівна критика Зеленського з боку Дубінського могла бути однією з причин арешту олігарха. Схоже, доля істини у нашому припущенні все ж таки була.
І щодо слів журналіста про те, що Коломойський привів у політику і бізнес багатьох людей, у тому числі й Зеленського. Інтернет, який, як то кажуть, «все пам’ятає», нагадав одне дуже цікаве відео, зняте кілька років тому, коли Зеленський лише збирався йти в президенти. «95 Квартал» на чолі з Зеленським вітає Коломойського з днем народження і просить у олігарха грошей.
Дивіться і згадуйте:
https://www.youtube.com/watch?v=leT3ZGuZfAA