У політика з Кам’янського арештували майно

Надіслав: slavkin1 , дата: чт, 09/28/2023 - 08:25
купрій

Податкова служба заявляє про те, що екс-нардеп з Кам’янського має борги, за що на його майно накледено арешт. Купрій вважає, що мова йде про політичне переслідування з боку центральної влади України.
«Ну що, я передивився свої податкові платежі і маю підтвердження фабрикації проти мене справи з боку Державної податкової інспекції України! Підкреслюю. Не інспектором Ірпеня, або Кам'янського. Самий високий рівень!

лист
В листі ДПС України вказано що я маю податковий борг за нерухоме майно у Дніпропетровській області за 2020 рік близько 5 тисяч гривень (5054,50 + ще пеню нарахували) та 1500 гривень за єдиний податок коли був ФОП. В результаті у мене арештували 2 квартири, магазин, автомобіль.
Це все брехня і переслідування мене за мої політичні погляди. Впевнений що це відбулося завдяки команді ФАС з Офісу Президента.

платіж
Надаю докази сплати мною ще у 2021 році податку на нерухомість. А інакше і бути не могло. Адже у вересні 2022 року я поновив свій ФОП і перейшов на 2-гу групу платників Єдиного податку. Якщо б у мене були будь-які податкові борги, то ніхто б мені цього зробити не дав!

1 серпня
Що стосується начебто несплати мною 1500 гривень єдиного податку, то на час дії воєнного стану і по 1 серпня 2023 року підприємці мали право його не платити. Даю доказ закриття свого ФОП 30 липня цього року. Тобто і тут маємо махінації податкової.

закриття
Я написав ще одну скаргу щоб мені пояснили чому податківці брешуть і зловживають своєю владою. За результатами якщо не знімуть арешти, то звернуся в ДБР і до суду щоб притягнути негідників до відповідальності!!!», - пише Купрій у своєму фейсбуці.