У екс-кандидата в мери Кам’янського вилучили зброю

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 01/21/2024 - 12:15
паспорт

Мова йде про Максима Голосного.
Як вже повідомлялося, з перших днів війни Голосний заявив, що йде на фронт захищати Україну. Але був помічений не на передовій, а на блок-постах в Дніпропетровській області та у тилових частинах у Харківській. Як і де саме він проходив службу – достеменно невідомо, та й не дуже цікаво. Цікаве почалося вчора – сам Голосний повідомив, що наказом командира військової частини в нього вилучено бойову зброю, і він був вимушений, як начальник складу БПЛА, охороняти цей важливий об’єкт беззбройним, за допомогою камер спостережання та собаки Чарліка. Максим вже подав про це відповідний рапорт на ім’я вищого командування та обіцяє роздути цю історію на всю Україну.

рапорт
Вилучення зброї у військовослужбовця – це дуже серйозне покарання, і ми зараз не можемо точно вказати причини, чого воно було застосоване до Голосного. Звісно, він натякає на корупцію серед офіцерів, але це важко сприймати за істину хоча б тому, що поки що не озвучена точка зору самих офіцерів на ці події, а вірити лише словам Голосного – це, як то кажуть , себе надурити. То ж дочекаємось офіційного коментаря від військових. Взагалі, історія виходить якась «мутна».
Нагадаємо, Голосний двічі, у 2010 та 2015 роках обирався сільським головою Єлизаветівки, що під Кам’янським, але обидва рази достроково йшов у відставку через недовіру виборців. Свого часу співпрацював з сумнозвісним головою профкому ДМК Миколою Колючим, який нині теж вдає з себе патріота та постійно вляпується у скандали (читайте наші статті про ЧВК «Кактус»), разом ця «солодка парочка» зруйнувала кришталевий цех меткомбінату. У 2020 році Голосний балотувався на посаду мера Кам’янського від партії «Батьківщина», але «пролетів», зібравши майже в 7 (!!!) разів менше голосів, аніж переможець, діючий голова міста Андрій Білоусов.