Щоб Кам’янське було чистим і впорядкованим - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: ср, 10/11/2023 - 13:44
Білоусов

У Кам’янському триває активна підготовка до осінньо-зимового періоду.
Саме перебіг цієї підготовки, а також благоустрій міста перевіряв сьогодні мер Андрій Білоусов, котрий разом з керівниками міських служб та підприємств зробив великий об’їзд території Кам’янського. За чотири години були перевірені містечко ДДГРЕС, Дніпробуд, Соцмісто, БАМ, Черемушки, лівий берег , містечко Будівельників та інші території.

ддгрес

Скрізь впорядковуються двори, вивозиться опале листя, лагодяться елементи дитячих та спортивних майданчиків, приводяться до ладу зливо приймальні камери.

паркан

Так, у сквері на проспекті Свободи задля безпеки дітей і всіх відпочиваючих встановлюється огорожа, яка розмежує зону відпочинку з проїжджою частиною проспекту.

каштанів

На вулиці Каштанів йдуть роботи по обладнанню нової точки збору побутових відходів, а на вулиці 9 Травня біля приміщення 11-ї гімназії (колишня МАУП) будується нова зупинка автобусу 11-А.

зупинка

Дуже великий обсяг роботи проводиться біля будинків №№ 27 і 29 по вулиці Сірка, де на прохання мешканців впорядковується занедбана територія – зрубана поросль, закрито доступ до покинутих будівель, засипаються старі і вже нікому не потрібні погреби, йде планування самої території. Ці роботи йдуть під контролем Департаменту екології міськради.

стадіон

На Соцмісті відновлюється зливова каналізація біля стадіону по проспекту Конституції, а впродовж трамвайної колії активно прибирається листя. 

листя
Підводячи підсумки об’їзду, Андрій Білоусов вказав підлеглим на місця, де необхідно посилити роботи з благоустрою, особливо з прибирання листя. Головне завдання – до зимових холодів вичистити територію Кам’янського.

підсумки
-    Постійно провожу піші обходи, знаю і розумію, як багато роботи треба ще робити в місті. У ці визначальні для країни часи ми допомагаємо нашим військовим, а також стежимо за тим, щоб наше місто було чистим, мало охайний та впорядкований стан і було комфортним для наших мешканців, - зазначив міський голова.