Про Кам’янське, Ірпінь, «народний» Приватбанк і «ноу-хау» від МВФ

Надіслав: slavkin1 , дата: сб, 07/15/2023 - 09:01
лист

Ми вже не раз писали про «ноу-хау» нинішньої влади України – за бодай мізерні борги за комунальні послуги блокувати банківські картки громадян.
Часто-густо блокують картки пенсіонерів, що позбавляє їх можливості отримувати пенсію і якось виживати у нинішніх умовах. Під «каток» цього «ноу-хау» (до речі, прийнятого на вимогу МВФ!!!), як ми вже писали, потрапив і екс-нардеп з Кам’янського Віталій Купрій, точніше, його мати.   
«В нашій країні відбувається правовий нігілізм і зловживання владою з боку посадовців державних установ. Про яке НАТО може йти мова?!
Пам'ятаєте як я писав що ще у травні виконавча служба залишила мою маму без пенсії і матеріальної допомоги на лікування. Хоча по закону це заборонено під час дії воєнного стану.
Тоді я, як адвокат, почав процедуру оскарження. Одразу був бюрократичний футбол у самій виконавчій системі. То вони пересилали, повертали, знову пересилали справу між двома різними відділами з Кам'янського в Ірпінь. Виправляли якісь помилки, перешивали то чорними, то білими нитками. Тоді, щоб прискорити процес, я був навіть змушений сам їхати на свою малу Батьківщину і відправляти потрібні документи виконавців Новою поштою.
Потім дуркував Ірпінський відділ виконавчої служби і декілька тижнів тупо не розглядав мою скаргу. Я був змушений писати начальнику КОВА як гаранту дотримання законності на території області. Почули. Нарешті 7 липня було винесено постанову для розблокування банківського рахунку моєї матері і 10 липня приблизно о 10 ранку вона була отримана Приватбанком (доказ додаю). І що ж далі?
Сьогодні 14 липня, а моя мама з травня БЕЗ пенсії!!! Вона відчуває несправедливість і нервує, погано спить, стан її здоров'я погіршився.
Посадові особи державного, читай народного, Приватбанку абсолютно не збираються виконувати норми закону. Порушуючи цілу низку конституційних прав пенсіонерки з інвалідністю- право на достатній рівень життя, медичну допомогу та соціальний захист від держави! 
Наскільки мені відомо, то таких фактів море. Це свавілля вийшло на державний рівень і шкодить іміджу України на міжнародній арені.
Ганьба Приватбанку!!!
Починаю процедуру оскарження злочинної бездіяльності. Одразу з гарячої лінії, потім можливо перейдемо і до кримінального переслідування винних!», - написал Купрій у соцмережах.