Прапорці повернулися на клумбу біля міськради у Кам’янському

Надіслав: elena , дата: пн, 02/12/2024 - 19:24
флаги

Сьогодні у Кам’янському розразився черговий фейсбучиний скандал, приводом для якого стало зникнення прапорців, які мітингуючи вихідного дня залишили на клумбі біля міськради.

скрин

Як виявилося, інсталяцію, яку активісти назвали «Газон пам’яті» з самого ранку прибрав місцевий двірник Олег коли прибирав все навкруги після вихідних .

В Департаменті ЖКГ міськради, Олега характеризують як сумлінного та відповідального працівника, який кожного ранку прибирає цю чималеньку територію. Останній, з його слів, просто не зрозумів, що це чийсь креатив та виконав свою звичайну роботу. На вечір 12 лютого, після вказівки з департаменту, двірник повернув  прапорці на клумбу, зробивши цю ділянку більш впорядкованою ніж її зробили ініціатори.

«Коментуючи цю ситуацію, у першу чергу, хочу запевнити, що наше місто шанує всіх Героїв які віддали своє життя заради Перемоги. Вони назавжди залишаються у нашій пам’яті та серцях. У цьому році буде створено Алею пам’яті на цвинтарі, де поховані захисники України,  і кожен бажаючий зможе прийти та вшанувати пам’ять про них. Місто завжди приймає участь в організації поховань полеглих героїв та в цьому році виділило 125 млн грн на заходи з підтримки ЗСУ, зміцнення обороноздатності міста, підтримки сімей загиблих захисників, покращення стану захисних споруд та інше. Звертаючись до активістів та представників ВО «Батьківщина», хочу попрохати їх не використовувати такі теми для підняття власної популярності. Краще допоможіть ЗСУ реальними справами, як це роблять інші партії та волонтерські організаціі. А якщо без цього ніяк не можливо, попереджайте про свої акцї, щоб черговий «Олег» не зробив щось подібне» - прокоментував цю ситуацію керівник Департаменту ЖКГ Дмитро Губський.

Було

флаги

 

Стало

флаги