Майбутнє України: реприватизація, закордонні олігархи і зимовий колапс у містах – відео

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 09/17/2023 - 10:16
Дубінський

Останні події в Україні аналізує журналіст-опозиціонер, народний депутат Олександр Дубінський.
«У світлі гучних затримань відбулися дві дуже важливі події, які визначатимуть подальшу долю України.
Перша - призначення США Пенні Пріцкер своїм спецпредставником з економічного відновлення України, а це означає старт найбільшої реприватизації (переділу власності) в історії незалежної України.
Саме через такий механізм незабаром будуть придбані конфісковані активи, перерозподілено ліцензії на видобуток корисних копалин, тощо світовими транснаціональними корпораціями в обмін на умову продовження надання Україні фінансової допомоги.
Про те, як Банкова вирішила «віджати» у місцевих бюджетів 120 млрд грн. на «шляхетні» військові цілі. Це «хитрий» план верхівки Офісу президента, покрити дефіцит, який утворився, коли, наприклад, через підконтрольне керівництво Міноборони вивело ті ж 40 млрд грн. на компанії-пустушки. Перед ревізією США вигадали, як цей дефіцит покрити.
І начхати, що армія насамперед має фінансуватися за рахунок державного, а не місцевих бюджетів та донатів українців. Грошей вистачає з головою, якщо їх не розкрадати під 0. А з «віджатими» 120 млрд місцевих бюджетів скоро ми зіткнемося з: браком коштів на зарплати, комунальні послуги, обслуговування міст, компенсацію за тарифи», - вважає Дубінський.
Відео дивіться тут:

https://www.youtube.com/watch?v=87opQ1xYIuw