Іноземні інвестиції для розвитку Кам’янського (відео)

Надіслав: ilona , дата: ср, 10/18/2023 - 18:13
о

Про плідне партнерство розповів міський голова Андрій Білоусов.

“В рамках програми «Інвестиції в місто» ми постійно працюємо над залученням іноземних інвестицій задля модернізації об’єктів освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та інших бюджетних закладів. Щоб мешканці міста та району, а також люди, які знайшли прихисток у Кам’янському, почувалися комфортно і отримували якісні послуги. Сьогодні до Кам’янського завітали представники Міністерства інфраструктури України, Європейського Інвестиційного Банку (ЄІБ) та програми ПРООН (Агенція ООН із розвитку). Ми оглянули перший етап виконання робіт в ліцеї № 16. Наразі діти тут навчаються в одному реконструйованому корпусі. Роботи продовжується, і вже в наступному році завершимо об’єкт в повному обсязі. Подивились також окрему будівлю гімназії № 11, де в одному з трьох корпусів вже навчаються діти. До кінця поточного року ремонт всієї будівлі буде закінчено, і з нового року тут зможуть навчатися всі учні початкової школи.

Окрім впровадження цих двох проєктів, ми виграли грант на отримання коштів для ремонту КЗ «Науковий ліцей ім. Анатолія Лигуна», міської лікарні №9, лікарні швидкої медичної допомоги (колишня лікарня №8) та ЦПМСД №3 (колишня лікарня №7). В цих закладах буде здійснено повну реконструкцію та термомодернізацію, а також – ремонт тих відділень, які на даний час ще залишились без ремонту. Також буде проведено благоустрій прилеглих територій. Ці роботи ми розпочнемо вже в наступному році.

Дякую нашим міжнародним партнерам за те, що в цей нелегкий час підтримують Україну та Кам’янське, виділяючи кошти на реалізацію таких важливих соціальних проєктів”, – йдеться у повідомленні.

Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.