Екс-нардеп від Кам’янського знову в центрі скандалу

Надіслав: slavkin1 , дата: ср, 05/31/2023 - 16:45
трухін

Мова йде про тепер вже колишнього народного депутата по 40-му округу, куди входить і частина Кам’янського, Олександра Трухіна (фракція «Слуга народу»).
Як відомо, наприкінці літа 2021 року він втрапив у ДТП під Києвом, звідки намагався втекти. Згодом з’явилась інформація, що під час аварії він був напідпитку і намагався дати хабар поліцейському. Через гучний скандал, що розгорівся в Україні, він спочатку вийшов з фракції «Слуга народу», а у лютому цього року склад повноваження народного депутата.  
Але тепер стало відомо про ще одну цікавинку з життя цього персонажу. Відомий український політичний оглядач Дмитро Співак з посиланням на достовірні джерела сьогодні повідомив, що пан Трухін є в списках системи «Шлях», яка дозволяє чоловікам призовного віку виїжджати з нашої країни за кордон. Як це часто трапляється у таких випадках, у системі «Шлях» Трухін значиться водієм, тобто його задача – возити в Україну гуманітарну допомогу з-за кордону. Чи повірить хтось у таку нісенітницю?
Як вже не раз повідомлялось, система «Шлях» викликає чимало питань і у чесних правоохоронців, і у справжніх патріотів України – дуже вже багато сумнівних персон завдяки їй вільно їздять за кордон замість того, щоб служити своїй країні. Але поки що нічого не змінюється, а цих самих сумнівних персон у списках «Шляху» стає все більше…