Екс-кам’янчанин розповів про героя «ЗеСеріалу»

Надіслав: slavkin1 , дата: чт, 07/27/2023 - 16:02
серііал

Колишній нардеп з Кам’янського Віталій Купрій розповів про своє знайомство з героєм скандального і поки що не знятого серіалу Олександром Поворознюком.
«Мене, як і більшість українського народу, обурила спроба влади замість закупівлі зброї, дронів, знімати комедії та серіальчики. Зокрема мова йшла про виділення більше 33 мільйонів гривень на фільмець "СМТ Інгулець" про відомого "фермера" Олександра Поворознюка. 
З цим паном я вже перетинався весною 2022 року, коли займався юридичним супроводом реєстрації і призначення командирів Добровольчих формувань територіальних громад. Одним із командирів на Кіровоградщині став Поворознюк і мій підрозділ мав з ним комунікацію з цього приводу. По суті узаконив носіння стрілецької зброї своєї приватної армії охоронців. Може про його бойові заслуги і хотіли зняти фільм?
Пам'ятаю як минулого року рекламу йому вже робила ведуча телеканалу 1+1 Наталія Мосейчук. Виглядало як замовлення. І оскільки пан Поворознюк сильно топить за Зеленського, то я відчув що Офіс Президента готує йому велике політичне майбутнє.
І ось журналістське розслідування Дмитра Гордона вказує на Поворознюка як сидівшого злочинця-рецидівіста, який не тільки розкрадав державне майно, незаконно збагачувався, займався рейдерством, але і вбивав своїх конкурентів!!!
Тепер все стало на свої місця адже Поворознюк - яскравий представник виборця Зеленського і його хотіли використати для цементування узурпації влади», - написав Купрій в соціальних мережах.