Зірки українського кіно покажуть у театрі Кам’янського комедію “Дівич-вечір”

Надіслав: Александр Бугаев , дата: вт, 04/23/2024 - 13:16
театр

27 травня о 18:00 на Оновній сцені театру ім. Лесі Українки популярні українські кіноактриси зіграють виставу “Дівич-вечір” за мотивами роману Лори Каннінгем “Прекрасні тіла”.

Про це повідомляє ktoday.com.ua.

За сюжетом одного вечора шість, молодих, вродливих, незалежних і незаміжніх жінок збираються, щоб поспілкуватись і весело провести час. Шість найкращих подруг давно не бачились,  а тут ще й привід є для зустрічі – одна з них вагітна. Для всіх цих жінок це дійсно неординарна і навіть приголомшлива подія, бо жодна з них ще не пізнала щастя материнства.

А про що розмовляють жінки, коли збираються разом? Звісно що про чоловіків.  І про те, чого сьогодні бракує таким незалежним та цілеспрямованим жінкам як вони. Розмови кружляють орбітами ліжка, шлюбу, сім’ї, сягають піка і виходять на рівень досить інтимних одкровень.

Автори вистави стверджують, що «Дівич-вечір» можна порівняти з  американським коктейлем: в ній є і вершки, і кола з льодом, і достиглі ягоди. А вживається цей «коктейль» під важку музику Бетховена та легковажні мелодії Верді, які будуть лунати цього вечора у театрі.

А зіграють цю веселу історію справжні зірки українського театру та кіно:

•    Анна Кошмал – зірка серіалів «Свати», «Папік-2»,
•    Анжеліка Гирич – заслужена артистка України, зірка серіалу «Бідна Саша»,
•    Віталіна Біблів – заслужена артистка України, зірка серіалу «Будиночок на щастя»,
•    Наталія Васько – зірка серіалу «Кріпачка»,
•    Катерина Варченко – зірка серіалу «Хазяйка»,
•    Ксенія Вертинська – зірка серіалу «СидорЕнки і СидОренки».