У Кам’янському поменшає автозаправок

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 11/26/2023 - 10:05
азс

Про це повідомляють поінформовані бізнес-джерела.
Як ми вже писали, суд за позовом державного ПриватБанку арештував по всій території України автозаправки, які належать колишньому власнику банку Ігорю Коломойському, всього арештовано близько 100 АЗС. Причина арешту – фінансові претензії нинішнього керівництва ПриватБанку до Коломойського і його партнерів.  
У Кам’янському у власності Коломойського знаходяться кілька заправок, які працюють під торговою маркою «Авіас». Схоже, їх не омине арешт, після чого ці об’єкти перейдуть до ПриватБанку. В той же час, як вважають експерти, керівництво банку просто не зможе або ж не захоче займатися роздрібною торгівлею нафтопродуктами, тобто «авіасовські» автозаправки будуть закриті та опечатані, а згодом їх виставлять на продаж. За попередніми даними, у Кам’янському таких заправок 5.
Нагадаємо, зараз власник «Авіасу», дніпровський олігарх Ігор Коломойський знаходиться під арештом за підозрою у фінансових махінаціях минулих років. За прогнозами деяких політиків, згодом все його майно буде конфісковано на корить держави як незаконно здобуте, після чого держава продасть ці активи новим господарям, а саме – транснаціональним корпораціям. Чи вірні ці прогнози та чи будуть працювати АЗС «Авіас» у нашому місті – побачимо згодом.