Школа, магазини, кафе: які об’єкти Кам’янського стали комерційною нерухомістю

Надіслав: Александр Бугаев , дата: чт, 05/30/2024 - 07:43
нерухомість

Ми продовжуємо знайомити наших читачів з відомими у місті об’єктами – колишніми магазинами, школами, кафе та іншими - які сьогодні виставлені на продаж. Деякі з них продаються досить давно – по декілька місяців. І що цікаво – ціна на них не знижується. Що ж з нерухомості пропонується на цей раз – дізнавалося «Кстаті+». 

Колишня книгарня «Анастасія»

Зображення
3

Відомий багатьом книжковий магазин (а сьогодні у Кам’янському майже не залишилося книжкових магазинів), розмірами 67 м. кв. Розташований за адресою: пр-т Свободи д.56. Продається за ціною 2 190 183 грн.
Як сказано в оголошенні, поруч розташовані барбер шоп "GARAGE" та "FOTOHOUSE". На червону лінію виходить панорамне вікно та вхідна група. Приміщення обладнане другою вхідною групою з двору. Ідеальний під'їзд для завезення товару. Встановлено пожежну та охоронну сигналізацію. 

Магазин «Взуття»

Зображення
2

Відомий у місті магазин, розташований на перетині вулиць Медичної та Сачка в районі Податкової. За нього просять 4 355 637 грн. Ціна - договірна

Продавець повідомляє, що загальна площа будівлі - 220 кв., вона  має два виходи з центральної частини та двору. Є водопровід і каналізація. Має своє бомбосховище і два зручні паркомісця, розташовані в центральній частині будівлі та з двору. Бонусом новому власнику залишаються нові вхідні двері та металопластикові вікна.
Як сказано в оголошенні, приміщення ідеально підійде під мед-центр, фото-студію, аптеку, ресторан та ін.

Магазин «Жестяночка»

Зображення
0

Знайомий багатьом кам’янчанам і гостям міста магазин на центральному ринку. Загальна площа 108 м кВ. З документами.
Хочуть за нього 40 000 у. е. (1 583 224 грн.), хоча можна поторгуватися.
Продам магазин на центральному ринку з документами
Продам приміщення на центральному ринку з документами на власність, загальна площа 108 м кв, вартість 40 000 у е, торг.

Колишній магазин «Черевички»

Зображення
в

Повідомлення про продаж цього приміщення, розташованого на проспекті Свободи (Леніна), 56, в якому останнім часом розміщався магазин «Мисливство. Рибальство. Туризм», з’явилося ще 28 лютого. Тоді за нього хотіли  4 768 813 грн. Як бачимо, приміщення ніхто поки що не купив. Тепер же власники хочуть за нього 5 011 400 грн.
Як і минулого разу, покупцям пропонується двоповерхове приміщення 159,9 кв.м., з бетонним фундаментом, цегляними стінами, високими стелями, металопластиковими вікнами, автономним опаленням і централізованою охороною. Додаткові бонуси – прекрасне місцерозташування, чудова транспортна розв'язка, поруч зупинки, кафе, продуктові магазини.

Колишня школа на Дніпробуді

Зображення
9

Повідомлення про продаж колишньої єврейської школи на вулиці Освітній (Харитонова) з‘явилася ще 1 лютого.  Хотіли за неї  67$ за м2. На додачу пропонувалася і земельна ділянка 1,1561 га. Як було сказано в оголошенні, такої вартості квадратного метра капітальної будівлі ви не знайдете на ринку.

Як бачимо, охочих придбати цю будівлю поки що не знайшлося. Вона знову виставлена на продаж. Як і минулого разу, в оголошенні сказано, що це чотирьохповерхова будівля загальною площею 3778,3 м2, яка розташована на земельній ділянці 1,1561 га, за потреби можна розширити ділянку ще на 0,5 га. В будинку є газ, вода та каналізація, електрика. Що цікаво – ціна не змінилася! Ті ж  67$ / м2. І знову продавець запевняє, що такої вартості квадратного метра капітальної будівлі ви не знайдете на ринку. Що ж. можливо на цей раз пропозиція когось зацікавить.

Кафе «Койот»

Зображення
3

Колишній кафе-бар «Койот» на вулиці Васильєвській 72-а, добре пам’ятають, бо знаходився він там досить давно. Як сказано в оголошенні, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Покупцям пропонують окреме приміщення з просторим окремим залом, кухнею, барною стійкою, 2-ма санвузлами і 4 виходами! А також місцем для літника і парковкою. 
Коштує це 1 804 104 грн. Ціна – договірна.

Колишнє кафе «Крута»

Зображення
3

Дякуючи цьому кафе, на 4-му мікрорайоні лівобережжя з’явилася зупинка з аналогічною назвою. І хоча кафе «Крута» давно немає, а приміщення носить іншу назву, народ продовжує просити водіїв маршруток і автобусів «зупинити на Круті».
Тепер колишнє кафе на перетині проспекту Металіргів і бульвару Героїв виставили на продаж. За приміщення, загальною площею 369,6 кв.м. просять 7 817 784 грн.

Колишній магазин «Буревісник»

Зображення
0

Об’ява про продаж цього магазину на вулиці Республіканській, 48а, з’явилася ще 8 лютого. Просили тоді за нього 40 тисяч доларів. Та. Як бачимо, бажаючих купити досі не знайшлося. 

Продавець не став нічого міняти в оголошенні: прекрасне місце розташування, приміщення відмінно підійде під офіс, аптеку, відділення пошти, магазин та інше. І ціна не змінилася – ті ж 40 тисяч доларів (1 804 104 грн.). І можна торгуватися. 

Колишнє кафе на вулиці Сірка

Зображення
в

Це кафе на колишній вулиці Ватутіна в районі ДК Горького було виставлено на продаж ще 28 лютого. Тоді за нього хотіли 686 671 грн.
Кафе досі продається. В ньому є кухня та 2 санвузли. В пішій доступності площа залізничного вокзалу, автовокзалу, відділення Нової пошти, зручна транспортна розв'язка, великий автомобільний і пішохідний трафік. А ось ціна змінилася – тепер за нього хочуть 712 429 грн.