До уваги кам’янчан: як і кому відтепер платити за газ

Надіслав: slavkin1 , дата: ср, 07/19/2023 - 14:50
газ

АТ “Сумигаз”, “Вінницягаз” і “Дніпропетровськгаз” перейшли до Групи “Нафтогаз”. Про це 18 липня повідомили на сайті “Газмережі”, пишуть «Лица». 
Донині  контрольний пакет акцій “Дніпропетровськгазу” належав олігарху Дмитру Фірташу, який переховується в Австрії. Активами цих трьох облгазів управлятиме АТ “ДАТ “Чорноморнафтогаз”. За оптимізацію їх роботи та розробку стратегії розвитку відповідатиме ТОВ “Газорозподільні мережі України” (бренд “Газмережі”). Обидва ці підприємства — у складі Групи “Нафтогаз”. Відтепер передати показання лічильника та скористатись іншими сервісами обліку газу можна через ресурси ГК “Нафтогаз України”. В АТ “Сумигаз” повідомили, що особові рахунки, тариф і реквізити для оплати послуг розподілу газу для споживачів не змінюються. 
З 28 липня показання газового лічильника споживачам з Дніпропетровської, Вінницької та Сумської областей слід передавати за допомогою сервісів my.gas.ua. 
Як передавати показники лічильника через особистий кабінет 
my.gas.ua; чатботи GASUA у Viber, Telegram. через NaftogazGasSupply у Facebook Messenger SMS-повідомленням на номер 4647. 
Номери телефонів Контакт-центру ГК “Нафтогаз України” 
066-300-2-888 (Vodafone), 098-300-2-888 (Kyivstar), 093-300-2-888 (Lifecell). 
Довідка: До Групи Нафтогаз входять НАК «Нафтогаз України» та низка інших юридичних осіб, єдиним засновником (акціонером, учасником) яких є НАК «Нафтогаз України»; юридичних осіб, контрольний пакет акцій яких належить НАК «Нафтогаз України» АТ НАК «Нафтогаз України» — найбільша за часткою у ВВП компанія України, провідне підприємство паливно-енергетичного комплексу країни. Засновником та єдиним акціонером компанії є держава.