Кам'янські спортсмени вирушили на Всеукраїнські змагання з тхеквондо та велокросу

Опубликовано elena - вт, 03/21/2023 - 12:47
люди

Спортсмени Кам'янського вирушили на Всеукраїнські змагання. На Кубку з велокросу  місто представить команда ДЮСШ №4. А зібрна з тхеквондо відстоюватиме честь громади на Чемпіонаті України серед юніорів, юнаків і загальнонаціональній гімназіаді. 

Вже традиційно напередодні поїздки з юними чемпіонами зустрілись керівники мерії і представники депутатського корпусу. За словами очільника управління молоді та спорту Кам'янської міськради Едуарда Коряка, в місті наразі працюють всі тренувальні бази. Це дає змогу забезпечити безперервні заняття та самовдосконалення спортсменів.

"Вкрай важливо, що наші хлопці та дівчата не втрачають новий сезон змагань та Кубків. Принаймні Всеукраїнських.  Адже наше місто має все необхідне для здобуття перемог: потужний тренерський склад, вмотивовані спортсмени та оснащені тренувальні бази. Всі вони безперервно функціонують навіть під час воєнного стану. Це принципова позиція міського голови Андрія Білоусова і він тримає це питання на постійному контолі", - розповів Едуард Коряк.
Він додав, що спортсмени Кам'янського прославляють місто на міжнародних та національних змаганнях.  Так, у  березні на Кубку України з Кіокушин Будо каратисти завоювали одразу 6 медалей, 4 з яких - золоті. А за підсумками Чемпіонату України з плавання серед юнаків скарбничка міста поповнилась ще 7 медалями. 
люди
Перед відправленням команди велоспортсменів та тхеквондистів отримали сертифікати, які дозволять покрити витрати на проїзд і проживання на час змагань. 
"Керівництво міста підтримує наших спортсменів. І щоразу кам'янчани повертаються додому з численими перемогами. Тож ГО "Бджола" не лишається осторонь. Ми чудово розуміємо, що сучасний спорт - це витрати і не лише сил й часу. І тому разом з активом вирішили взяти на себе частину витрат", - зазначив депутат Кам'янської міськради Олександр Лукашов.    
Учасники змагань розповіли: налаштовані рішуче і лише на перемогу. Для цього посилено тренвались на різноманітних майданчиках.  
"В Черкасах братимемо участь у велокросових змагання. Вони проходитимуть в лісистій місцевості, тож і готувались ми відповідно. Відпрацьовували стрибки через повалені дерева, передачу естафети, їздили по піску та багнюці. Ми підготовлені, загартовані  й йготові перемагати", - розповіла спортсменка Ангеліна Кузнецова. 
Довідково. Кубок України з велокросу відбудеться 24-26 березня у Черкасах. Змагання з тхеквондо - 23-26 березня в м. Луцьк. 

сертификат