Скандалы в Днепре и Каменском: уголовные дела, товарищи в погонах и «бл@ди…

Опубликовано slavkin - сб, 07/30/2022 - 21:49
переобулся

Сегодня вечером произошло интересное явление – скандалы в Днепре с Корбаном и в Каменском с Лукашовым «переплелись».
Экс-начальник каменской полиции Сергей Лукашов высказал мнение, что руководитель областной полиции Анатолий Щадило раньше «прикрывал» Филатова и Корбана, но ныне быстро «переобулся».
«Генерал Анатолій Щадило після свого призначення на посаду начальника поліції Дніпропетровщини дуже швидко став дуже зручним керівником поліції для всіх. Його любимий вислів: «потрібно вміти петлять». Анатолій Антонович, в свій час, встановив теплі стосунки з міською владою Дніпра Борисом Філатов та Генадієм Корбаном. І дуже цим хизувався перед підлеглими. При цьому , по його команді потихесеньку (щоб не було багато запитань з офісу президента та Мвс ) в слідчому управлінні вмирали кримінальні провадження розпочаті слідчими Гунп відносно чиновників міської влади Дніпра. Він обіцяв Філатова і Корбану всіляку допомогу, а за це вони не помічали його некомпетентність.
Але пан генерал, як завжди, після того як у Корбана з Філатовим розпочався конфлікт з офісом президента, швидко перевзувся і зараз намагається офісу президента донести, що Вони йому вороги і що він два роки намагався «вивести їх на чисту воду». Навіть кримінальні провадження дав команду реанімувати. Але в офісі президента працюють не ідіоти і я впевнений, що там зроблять правильні висновки.
А всім іншим хочу сказати, що зовсім немає сенсу дружити з гералом Щадило, його слово ніколи нічого не вартує. Заради свого благополуччя Анатолій Антонович кине любого. Така в нього стратегія. Головне ніс тримати за вітром. А рівень довіри громадян до поліції, то таке.(хто там цей рівень буде перевіряти)», - пишет Лукашов в соцсетях.
Также сегодня вечером по поводу скандала высказался и мэр Днепра Борис Филатов, причем стихами.
«Эти слова приписывают и Маяковскому, и Новикову, и Лебедевой.
Автор достоверно неизвестен, но когда я сегодня смотрю реакцию на происходящее, со стороны некоторых чиновников, министров, депутатов и даже (прости Господи) товарищей в погонах, то вспоминаю гениальное:
«Есть тёти, как тёти.
Есть дяди, как дяди.
Есть люди, как люди.
Есть бл@ди, как бл@ди.
Но в жизни бывает
Порой по-другому.
Есть дяди как тёти,
Есть тёти как дяди,
Есть бл@ди, как люди.
Есть люди, как бл@ди»
…Кто умный, тот поймёт.
Всем трусам, молчунам, карьеристам и «подмахивающим» посвящается.
Презираю», - пишет Филатов.