Скандал в Каменском: Лукашова никто не увольнял?

Опубликовано slavkin - ср, 08/10/2022 - 07:34
лукашов

В Каменском продолжается скандал с увольнением начальника райуправления полиции Сергея Лукашова. 
Как мы уже сообщали, наши коллеги из издания «Пильний погляд» направили официальные запросы в облпрокуратуру и облуправление полиции с просьбой дать свои комментарии по поводу происходящего: ведь Лукашов обвиняет прокуроров города в бегстве с работы в первые дни войны, а областное полицейское начальство – в попытке «прикрыть» это позорный факт. В облпрокуратуре официально заявили, что прокуроры Каменского трудовую дисциплину не нарушали. Теперь пришел ответ и из областной полиции. Оказывается, Лукашова никто не увольнял, его просто перевели на работу в Синельниково. И никто не требовал от Лукашова извинений перед «прокурорскими».

письмо
Сам Лукашов считает официальный ответ облуправления полиции ложью.
«Щодо відповіді ГУНП на Ваш інформаційний запит хочу прокоментувати, що особа,яка підписала цю відповідь дійсно не знає, хто від мене вимагав вибачень перед зрадником прокурором, так як ця особа не була в кабінеті начальника ГУНП Анатолий Щадило, коли той вимагав мене це зробити.
Однак під час наради з підлеглими, яку я проводив в свойому кабінеті, мені на службовий телефон зателефонував наш генерал та почав голосно, істерично кричати в трубку, щоб я терміново біг до прокурора зрадника Кузьменко вибачатися та наводити комунікацію, а то керівник мене ратірує в якесь село.(мабудь отримав прочухана від старшого Кума, що в Кам‘янському поліцейські образили кума молодшого).У мене в робочому телефоні потужний динамік, і підлеглі дуже добре це чули. Якщо голова Національна поліція України Ігор Клименко колись призначе за цим фактом службове розслідування, то мої колишні підлеглі це підтвердять, коли їх будуть опитувати», - написал Лукашов в своем фейсбуке.