«Полицейский» скандал в Каменском: добавились колцентры. Видео

Опубликовано slavkin - ср, 08/31/2022 - 18:52
скандал

Начавший было затихать скандал с отставкой начальника Каменского райуправления полиции Сергея Лукашова сегодня снова «выстрелил»: Лукашов рассказал о колцентрах.
«Знаєте,чому генерал Анатолій Щадило так міцно тримається за крісло очільника поліції Дніпропетровщини? Та його так потужно підтримує голова Національної поліції Ігор Клименко??? Відповідь на це Ви отримаєте, переглянувши відео про роботу шахрайських колцентрів Дніпра, і про мільйонні хабарі, які отримують з жуликів, продажні поліцейські генерала Щадила та інші правоохоронні структури.
Я раніше не дуже розумів про деталі роботи ції злочинної схеми, тому що в Кам‘янському, коли я був керівником поліції, колцентри якщо і намагалися працювати, то це, завдяки роботі місцевої поліції, закінчувалося для шахраїв дуже швидко. Але зараз мені від порядних поліцейських надходить дуже багато інформації щодо, пряма мова: «старих корумпованих ментів, які ганебно керують поліцією Дніпра та області». За такі цифри з шістьма нулями $ керманичі поліції, навіть зубами, будуть триматися за свої посади.
Особливий ржач в мене викликають постановочні відео ролики Поліція Дніпропетровщини про обшуки в колцентрах, з яскравими фотографіями затриманих осіб та вилученим комп’ютерним обладнанням. Все закінчується так, як і з наркотиками - «пшиком». Жодної підозри шахраям не вручається, обладнання повертається, а менти генерала Щадило та він особисто стають багатшими.
Ставте лайки, пишіть коментарі, робіть репости, та надсилайте інформацію щодо корумпованих ментів.
P.S. А може Пан генерал гроші на ескадрилью «Байрактарів» збирає, чи на супутник? Пишить свої думки», - пишет Лукашов в соцсетях.
Скандальное видео смотрите здесь:
https://www.youtube.com/watch?v=FRXQFcANG0Q