У Кам’янському вітали віце-чемпіонку з черлідингу

Надіслав: ilona , дата: пт, 05/19/2023 - 08:46
е

У квітні 2023 року Україна стала  віце-чемпіоном світу з черлідингу у змаганнях фрістайл дуетів. Блискучу перемогу нашій державі приніс дует збірної України з черлідингу у складі львів'янки Анастасії Малошенко та кам’янчанки, вихованки ДЮСШ №2, Єлизавети Тимофєєвої. 

В запеклій боротьбі  дівчата вибороли срібний трофей і стали одними з найкращих у світі.  Чемпіонат світу проходив у місті Орландо, США, з 19 по 24 квітня, де змагалися 29 команд.

Це була неймовірно важка боротьба, адже у фінальній частині світової першості змагалися 9 найсильніших дуетів. І нашим дівчатам вдалось внести назву нашої країни в трійку лідерів обійшовши минулорічних чемпіонів світу Японію. За результатами змагань золото здобули США, срібло отримала Україна, бронзу – Японія.

По традиції, призерів урочисто привітали представники місцевої влади. 19 травня Єлизавета Тимофєєва та її тренер Олена Козинець побували у міського голови Андрія Білоусова. Він привітав їх з такими чудовими досягненнями і підкреслив, що місто пишається своєю командою з черлідингу, яка є однією з найкращих в Україні.

л

Також мер вручив Єлизаветі сертифікат на придбання форми та інвентарю та зазначив, що міська влада й надалі підтримуватиме команду з черлідингу та її участь у міжнародних та всеукраїнських турнірах.

У свою чергу спортсменка подякувала міській владі, особисто меру Андрію Білоусову та начальнику управління молоді та спорту Едуарду Коряку за те, що місто надало допомогу команді на чемпіонаті світу в США та постійно допомагає у розвитку черлідингу в нашому місті.

Єлизавета вручила Білоусову та Коряку подяки від адміністрації та тренерського складу ДЮСШ № 2. 

ш