У Кам‘янському проведуть легкоатлетичний пробіг

Надіслав: ilona , дата: пт, 05/26/2023 - 14:17
н

24 червня у Кам‘янському відбудеться легкоатлетичний пробіг під гаслом “Разом до перемоги”. До участі запрошуються як професійні спортсмени, які змагатимуться на дистанції 6 кілометрів, так і аматори, які матимуть можливість пробігти 3 кілометри, повідомляє kamyanske.com.ua.

Сьогодні, 26 травня, з цього приводу, була проведена пропередня нарада Управління молоді та спорту, за участі представників Федерації легкої атлетики Кам‘янського.

Едуард Коряк, начальник Управління молоді та спорту, повідомив про деталі пробігу.

– Реєстрація учасників буде доступна через онлайн-форму та за телефоном. Крім того, буде можливість зареєструватися на місці проведення самого забігу. Усі учасники, незалежно від статі, будуть розподілені на три вікові категорії: до 40, більше 40 та більше 60 років.

Триразовий чемпіон світу Василь Карпович, який більше 50 років бере участь у міських забігах, наголосив на важливості проведення таких подій для нашого міста та підтримки Збройних Сил України.

– Запланований пробіг буде відкритим для спортсменів з усієї області, а його маршрут проляже через центр міста, що робить цей захід особливо цікавим та захоплюючим. Раніше ми вже проводили подібні забіги протягом декількох років, але тоді дистанція була довшою – 12 кілометрів.

Захід буде проведено за підтримки міського голови Андрія Білоусова та громадської організації «Бджола».