Футбольна фієста в Кам’янському - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 05/05/2023 - 19:19
ювілей

Сьогодні у Кам’янському велике спортивне свято.

портрет
Цього тижня свій 60-річний ювілей відзначив Євген Оніпко – директор ДЮСШ № 2. Але його знають не лише як керівника, а й як відомого у минулому футболіста – свого часу він виступав за команди майстрів «Металург» (Дніпродзержинськ) та «Кривбас» (Кривий Ріг). 

коряк
То ж сьогодні на стадіоні ДЮСШ № 2, що на лівому березі, вітали ювіляра. На полі відбулася справжня футбольна фієста. Спочатку Оніпка привітав керівник Управління молоді та спорту міськради Едуард Коряк, який передав кращі побажання від мера Андрія Білоусова – здоров’я, миру та спортивних успіхів.

гимнастки
Потім виступили юні грації – вихованки секції художньої гімнастики спортшколи. Після них на поле вийшли ветерани міського футболу, які свою команду так і назвали – «Друзі Оніпка». Спочатку вони зіграли міні-матч з викладачами та тренерами ДЮСШ № 2, у складі яких виступав і ювіляр, потім на поле вийшла друга команда ветеранів.

игра

Згадати футбольну молодість вийшли відомі гравці нашого міста – Широкий, Пухкаленко, Палійчук, Іванов, Решетило та Інші місцеві «зірки». Гра була дуже доброзичливою, без грубощів та нервів, обидві команди грали, як то кажуть, у своє задоволення. Було забито чимало м’ячів у ворота обох команд, потім ветерани позмагалися у вмінні реалізувати післяматчеві пенальті. І, за традицією, велике фото на згадку про цей день. Десятки глядачів щиро аплодували ветеранам, які дійсно порадували сьогодні своєю грою.
І ще що хотілось би відзначити – це стадіон ДЮСШ № 2. Тут не лише велике футбольне поле, а й поле для міні-футболу та гандболу, баскетбольне та волейбольне поле, дитячий та спортивний майданчики. Почалося будівництво також тенісних кортів, але завадила війна. Що цікаво – цей спорткомплекс вщент заповнений людьми, як дітьми, так і дорослими. Тобто місцева влада, коли вирішила відродити тут спортивне містечко, зробила дуже гарну справу. І весь цей комплекс став своєрідним символом Кам’янського останніх років – міста, яке відроджується і гарнішає просто на очах.