У театра Кам’янського з’явиться ще одна сцена

Надіслав: ilona , дата: пт, 03/31/2023 - 10:20
ч

31 березня у Кам’янському відбулося засідання 31-ї сесії міськради. Депутати розглянули 92 питання.

Перед початком розгляду порядку денного, колеги привітали депутата Олександра Самойловича, у якого сьогодні ювілей – 65 років. За активну громадську діяльність, за вагомий внесок в волонтерський рух, спрямованого на всебічну підтримку захисників і захисниць України, членів їх сімей, а також сімей загиблих і безвісти зниклих, високий рівень патріотизму та з нагоди 65-річниці міський голова Андрій Білоусов нагородив Самойловича нагрудним знаком за заслуги перед містом ІІІ ступеню.

а

Очільник міста нагадав, що саме на звернення Самойловича, який є головою громадської організації «Родини загиблих Героїв м. Кам’янське», організації надали у користування приміщення в центрі міста, яке стало її осередком. Тут члени ГО зможуть проводити колективні зібрання, тренінги, семінари з психологічної підтримки тощо.

- Щиро дякую за нагороду, не очікував, - зазначив Самойлович. - Обов'язково прикладу всі свої зусилля для майбутнього нашого міста та майбутнього всіх родин загиблих. Дякую за приміщення, для нас це така віддушина, що в нас є свій хаб, куди ми можемо вас запросити. Там буде дуже цікаво, будемо там проводити рызня зустрічі. Дякую ГО «Бджола» за гарний ремонт приміщення та надання обладнання.

а

Також депутати затвердили збільшити штат ЦНАПу на 3 людини за рахунок зменшення кількості співробітників в інших структурних підрозділів. Збільшення пов’язане з появою єдиного вікна в ЦНАПі «Я-ветеран».

Театр ім. Лесі Українки матиме ще одну сцену. Депутати проголосували за безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Кам'янської територіальної громади будівлі музею за адресою Ясюковича, 17.

- Це унікальна будівля, там гарна акустика, - зазначив міський голова. – Вже маємо пропозиції від нашого театру, щоб це приміщення передати у їх користування. У театру, як відомо, вже є два приміщення, одне з яких - ПК Горького ми відремонтували, коли прийняли з балансу ДП «Смоли». І тепер на базі музею створимо ще одну сцену нашого театру. Бо наш театр користується повагою, на вистави ходить багато глядачів, тому вважаємо, що ця будівля отримає нове життя.

Також депутати розглянули низку рішень, пов’язаних з програмами розвитку міста та багато земельних питань.