У Кам'янському відбулося чергове засідання виконкому: які питання розглянули

Надіслав: ilona , дата: ср, 04/24/2024 - 10:39
засідання виконкому

Сьогодні, 24 квітня, у Кам'янському пройшло чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного були включені 86 питань.

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

Присутні заслухали доповідь департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради про роботу житлово-комунальних підприємств міста в минулий осінньо-зимовий період та затвердили заходи з підготовки до проходження наступного.

Затвердили рішення комісії щодо надання компенсації містянам, майно яких було знищено/пошкоджено внаслідок ворожої атаки 29 березня, та яка виплачуватиметься через державну програму «єВідновлення».

Внесли зміни до складу Волонтерської ради, до якої було включено голову громадської організації «Радість жити».

Розглянули низку житлових питань, таких, як: надання житлової площі у гуртожитках комунальної власності, користування соціальним житлом, надання житлових приміщень, внесення змін до договорів найму житлових приміщень, надання житлової площі для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.

Питання, підготовлені службою у справах дітей, стосувалися надання дітям статусу постраждалих внаслідок воєнних дій, статусу дитини-сироти та статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки над малолітньою дитиною тощо.