У Кам’янському районі ухилянтам пригрозили поліцією

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 01/12/2024 - 12:48
рва

Про це повідомив начальник РВА Олег Гапіч.
«Щотижневу Zoom-нараду з керівниками Кам’янського РТЦК та СП, його територіальних відділів і головами військово-лікарських комісій провів заступник голови райдержадміністрації Олег Карнацький.
Наголошено на безумовному дотриманні встановлених термінів проходження медичного обстеження військовозобов’язаними. Також було вирішено у разі зволікання ними без поважних причин термінів проходження медичної комісії передавати матеріали на таких осіб до органів Національної поліції.
Підрозділами РТЦК та СП будуть продовжені перевірки підприємств району щодо ведення обліку військовозобов’язаних призовників та резервістів, а також усунення недоліків, які були виявлені під час таких перевірок у 2023 році.
Заходи з мобілізації є важливими для підсилення нашого війська, тому знаходяться під постійним контролем райдержадміністрації», - говориться в повідомленні.
Нагадаємо, законопроєкт про мобілізацію в Україні нині «поставлений на паузу» через низку порушень Конституції, які знайшли в ньому народні депутати та експерти.