У Кам’янському пройшло засідання сесії міської ради: які питання розглянули

Надіслав: ilona , дата: пт, 12/08/2023 - 12:33
р

8 грудня у Кам'янському пройшло засідання сесії міської ради. 

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

- Депутати затвердили звіт департаменту фінансів міської ради про виконання бюджету територіальної громади за 9 місяців поточного року.

- Внесли зміни до програми матеріально-технічної підтримки підрозділів територіальної оборони, військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань на 2023 рік».

- Схвалили Програму енергоефективності та зменшення споживання енергетичних ресурсів Кам’янської міської територіальної громади на 2024 рік.

- Низку проєктів рішень підготувував департамент житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, які спрямовані на  забезпечення сталої роботи цієї сфери.

- Погодили участь КЗ «Центр надання соціальних послуг» в експериментальному проєкті щодо запровадження інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя.

- Затвердили Програму розвитку цивільного захисту та забезпечення пожежної безпеки, запобігання надзвичайних ситуацій на території Кам’янської міської територіальної громади на 2024–2026 роки, яка, зокрема, передбачає ремонт, будівництво й дообладнання захисних споруд та пунктів незламності.

- Задля забезпечення зв’язку громади із депутатом через припинення повноважень депутата Шпаляренка Олександра Анатолійовича його територіальний округ закріплено за депутатом міської ради Лукашовим Олександром Олександровичем.

- Частина проєктів рішень були підготовлені департаментом комунальної власності, земельних відносин та стосувалися передачі земельних ділянок у користування на умовах оренди та у власність, надання дозволів на підготовку проєктів землеустрою тощо.