Політик з Кам’янського проти віце-голови СБУ

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 02/02/2024 - 11:32
купрій

Екс-нардеп з Кам’янського Віталій Купрій прокоментував скандал з СБУ та журналістами Бігус.інфо. 
«Зеленський звільнив начальника департамента захисту національної державності СБУ Романа Семенченка за незаконне стеження за журналістами Бігус.інфо.
Звісно не за вчинений ним злочин, а за те, що спалився на гарячому і про це дізнались наші західні партенри. Звісно ДБР і Офіс Генпрокурора не будуть нічого розслідувати, адже тоді вийдуть на замовників із оточення Президента. 
На моє велике переконання голова СБУ Малюк не був обізнаний про цю ганебну провокацію. Координував все його заступник Олександр Поклад, який напряму спілкується з Татаровим і Єрмаком. Це той Поклад, хто керував контррозвідкою і напередодні вторгнення не бачив засилля зрадників і агентів Кремля при владі. Не бачить і зараз. А ось брудні замовлення для влади - це будь-ласка.
Саме Поклад координує переслідування журналістів, громадських активістів, опозиційних політиків (у тому числі і мене). Звісно робить це за вказівкою ОП, а не за власною ініціативою, якої у нього немає. Це безбашений виконавець, садист, якому плювати на закон, права людей, а також на національну ідею. Буде служити хоч Зеленському, хоч Путіну, хоч чорту лисому!
Тому просте звільнення Семенченка - це спроба Зеленського загасити скандал і вийти сухим із води!», - написав Купрій у своєму фейсбуці.