Одеса, Дніпро, Вінниця і так по всій Україні? Відео

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 07/24/2023 - 20:58
Болтік

Сьогодні у Києві правоохоронці затримали скандального одеського воєнкома Борисова.
Нагадаємо, ще з квітня в Україні гримить скандал навколо цієї військової особи. У пана Борисова та його рідні виявили елітну нерухомість в Іспанії і кілька позашляховиків, він сам під час війни виїжджав за кордон, ухилились від служби його персональний водій з братом. Звідки такі статки, виявили журналісти – виявляється, під мобілізацію підпадали геть усі чоловіки, навіть інваліди, їх просто ловили на вулицях і вдома. І лікарі дружно визнавали всіх виловлених придатними до військової служби.  Взнали журналісти і дещо інше – щоб тебе не чіпали у військкоматі, треба було «занести» від 6000 до 10000 доларів США. За підрахунками, середньомісячний «прибуток» мерзотників у військовій формі та білих халатах складав від 600 тисяч до мільйона доларів, ця сума ділилась між учасниками цього беззаконня, щось «відстьогувалося» правоохоронцям і, звісно ж, носилося кудись «наверх». І що цікаво – незважаючи на скандал, цей Борисов кілька місяців продовжував обіймати свою посаду, бо, бачте, у вищого командування претензій до нього не було. Лише після особистого втручання президента Володимира Зеленського Борисова спочатку усунули з посади, а потім почали кримінальне переслідування. Воєнком втік і дві доби ховався, і вже сьогодні його «взяли» в столиці. 
«Передовий досвід» Борисова перейняли на Дніпропетровщині. Кілька днів тому на отриманні хабара за те, що не буде мобілізувати робітників одного з підприємств, піймали працівника Нікопольського військкомату. Як тут йде розслідування – поки невідомо, будемо слідкувати.
І вже зовсім «пробили дно» на Вінничині. Там медики, хоча так називати їх не хочеться, скоріше – м’ясники або якісь медичні збочинці, примудрилися визнати «придатним до служби»… Кого саме – дивіться у відео від відомого адвоката Болтіка. 
   https://www.youtube.com/watch?v=EDGmYB7LxHQ