На Дніпропетровщині пропонують лишити українського громадянства скандальних братів

Надіслав: slavkin1 , дата: ср, 01/24/2024 - 13:18
дуби

Про це йдеться в статті видання https://sobitie.com.ua/.
В той час, як США в обмін на військову допомогу очікують від України дієвих реформ та боротьби з корупцією, на Дніпропетровщині розшукувані FBI злочинці продовжують отримувати бюджетні кошти на пов’язані з ними фірми, утримуючі на посадах в комунальних підприємствах критичної інфраструктури своїх людей.
Йдеться про Володимира та Леоніда Дубинських, які неодноразово фігурували публікаціях ЗМІ. Про гучні розслідування з діяльності ТОВ «Будінвест Інжиніринг» та ТОВ «Бромтерм», зв’язок колишнього губернатора з Дубинськими вже чула вся Україна. І все це може бути лише верхівкою айсбергу діяльності братів: адже існує i низка фірм, на які, поки що, чомусь не звернули увагу.
Чи можлива екстрадиція останніх (враховуючі складнощі з цими процесами в Україні) в руки правоохоронців Сполучених Штатів Америки? Цілком – але для цього потрібно, щоб злочинці залишились без громадянства, яке вони використовують, щоб сховатися від американської Феміди у своєму особняку в селі Орлівщина Новомосковського району (який збудовано на місті «віджатого» дитячого оздоровчого табору ім. Валентини Терешкової).
Як ми повідомляли раніше, враховуючи деструктивну діяльність останніх у нашому місті, депутатський корпус КМР планує затвердити на сесії міськради офіційне звернення, яке буде скеровано до Посольства США в Україні, Президента, СБУ, НАБУ та Генерального прокурора. Серед іншого в ньому буде звернено увагу на необхідність екстрадиції міжнародних злочинців (яких розшукує FBI) – братів Дубинських, які переховуються на території України від покарання за злочини, скоєні ними на території США.
На сьогодні редакції стало відомо, що у процесі жвавих обговорень юридичних моментів щодо звернення, також було вирішено порушити питання щодо необхідності позбавлення братів Дубинських громадянства України, яке вони використовують, щоб уникнути екстрадиції та покарання за свої злочини в США.
До речі, якщо ви маєте будь-яку інформацію стосовно Володимира та Леоніда Дубинських або про їхнє місцезнаходження, про це можна офіційно повідомити FBI, використовуючи форму на їхньому сайті  https://tips.fbi.gov/home, або звернувшись до найближчого посольства чи консульства США.