Кам’янчани, подивіться – ваш колишній депутат. Відео

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 10/16/2023 - 18:38
трухін

Мова йде про «слугу народу» Олександра Трухіна.
Нагадаємо, що в серпні 2019 року Трухіна було обрано нардепом від партії «Слуга народу» по 40-му виборчому округу, куди входить і частина міста Кам’янське. Зробив він щось для нашого міста чи ні – достеменно невідомо, зате відомо про гучний скандал, який трапився з ним кілька років тому. Під Києвом машина, в якій знаходився наш «слуга», потрапила в ДТП, причому Трухін був «під градусом». Тоді по всій Україні гуляло відео, де нардеп пропонував хабаря поліцейському за те, що той відпустить п’яненького «слугу» з місця події. Фраза Трухіна «а можна я тихонечко в лес уйду» стала тоді дійсно крилатою. Але й на цьому «зашквар» не закінчився: стало відомо, що багатьом українським ЗМІ пропонувались чималенькі суми за те, щоб вони не публікували новину про цю ДТП під Києвом. Цікаво, що ані правоохоронні органи, ані президент Зеленський довгий час ніяк не реагували на цей випадок, роблячи випадок, що нічого особливого не  трапилося. Лише після широкого розголосу цієї ганебної історії Трухін був вимушений вийти з партії «Слуга народу», а потім і скласти депутатський мандат. Куди він подівся – інформації мало, були чутки, що він нині став волонтером і їздить за кордон по скандально відомій системі «Шлях».
І от відеокамера зафільмувала, як пан Трухін у Києві прогулюється Хрещатиком. Поряд з ним – не менш цікавий персонаж, а саме – Юрій Голік. Так-так, той самий Голік, що за часів президента Порошенка був радником у губернатора Дніпропетровщини Резніченка і опікувався ремонтами доріг за бюджетні гроші. Тоді ходили чутки про астрономічні «відкати», які брались на таких ремонтах, але до розслідувань справа не дійшла. Після того, як президентом став Зеленський, Голік швиденько «перевзувся» і вже став радником Кабінету міністрів з того ж ремонту доріг, кажуть, він був (і зараз є) вхожим до Офісу президента. За наявною інформацією, саме Голік вмовив чи то Кабмін, чи то Офіс президента повернути Резніченка на посаду голови Дніпропетровської облдержадміністрації, і вже під керівництвом Резніченка в області розвернувся масштабний проект «Велике будівництво». Рік тому стало відомо, які колосальні кошти з бюджету йдуть на ремонти навіть під час війни і які «свої» фірми задіяні у «ремонтних» схемах, ми про це писали. Резніченку довелось піти у відставку, але Голік виявився «непотоплюваним», хоча проти нього й було розпочато слідчі дії. Його й зараз зустрічають біля Офісу президента, і, як бачимо на відео, він спокійно гуляє Києвом разом з Трухіним. Неважко здогадатися, що ані Трухін, ані Голік нині не мають ніяких проблем з правоохоронцями. 
Прогулянку цієї парочки Хрещатиком прокоментував опозиційний нардеп, журналіст Олександр Дубінський.
 «Голік та Трухін обговорюють ребрендинг партії СН, і заодно - відкати з будівництва доріг у Полтавській області. Київ, Хрещатик, 14 жовтня, близько 17 години», - глузує Дубінський у фейсбуці.
Відео дивіться тут:
https://www.facebook.com/alexandrdubinskyi/videos/6845290332230297?loca…