Членство в ЄС сьогодні для України – це крах, - політик з Дніпра

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 12/22/2023 - 18:20
єс

Дніпровський політик і бізнесмен Загід Краснов коментує перспективи членства України в Євросоюзі.
«Чи має Україна стати членом Євросоюзу? Однозначно так! Але питання – коли і якою буде на той момент наша економіка. Бо якщо як сьогодні – це буде крах.
Хто має уявлення про те, що відбувається в економіці України, той зрозуміє. Хто не розуміється – той буде хейтити. Я кажу неприємні речі для тих, кого охопила ейфорія після звістки про початок переговорів з ЄС, але правда часто неприємна.
Для окремого українця вступ в ЄС – це величезний, я б сказав шалений плюс. Він може поїхати куди заманеться в Європі, знайти роботу по душі, жити і кайфувати. 
Але з точки зору країни і людини, яка думає про Україну, це справді крах при тому економічному стані, який є і який буде одразу після війни. Це знищення незалежності, бо Україна може опинитися в якості сировинного придатку. 
За стіл треба сідати з рівними. У даному випадку стіл – це ЄС. Для цього спочатку треба змінитися самим – перестати давати і брати хабарі, правоохоронці мають виконувати свою роботу – саджати корупціонерів, нардепи і уряд працювати для створення умов для покращення життя. Якщо так буде, то вже за п’ять-десять років ми станемо країною, яка буде справді рівною з країнами ЄС, і тоді ми безболісно вступимо до Євросоюзу.
Я люблю свою країну і хочу щоб вона була такою, якою пишатиметься кожний українець. Над цим треба працювати. Нам усім», - пише Краснов в соцмережах.