Кам'янчан запрошують на прем'єру до Малої сцени лялькового театру

Надіслав: ilona , дата: ср, 09/06/2023 - 09:13
театр

Першою прем’єрою Малої сцени лялькового театру у Кам’янському стане вистава «Лисичка, Котик і Півник» за п’єсою Олександра Олеся.

Через офіційний сайт або в театральній касі ви можете купити квитки на перший показ цієї чудової доброї казочки, який відбудеться 23 вересня об 11:00.

"Не баріться, бо квитки швидко розбирають, адже це буде не просто прем’єра, а справжня історична подія – ви й ваші дітки маєте шанс стати першими глядачами першої вистави майбутнього Театру ляльок, який тільки-но починає створюватися", - зазначили в театрі.

Нещодавно відбулася здача «Лисички, Котика і Півника», на якій побували працівники Театру ім. Лесі Українки. На 40 хвилин всі перетворилися на дошкільнят та занурилися у приязний привабливий казковий світ, де все відбувається так, як належить, де добро перемагає, а негативні герої каються і просять пробачення.
На фото – універсальні актори, яким підвладні буквально всі театральні жанри, в тому числі й ляльковий театр. Це актори: Ольга Алексеєнко, Анастасія Данілова, Іван Чебан, Максим Давиденко, Владислав Ісаченко, Лілія Цвєткова.