Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 4-7 травня

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 04/30/2023 - 12:39
афіша

4 травня, 18:00, Основна сцена - театральна провокація (18+) «ХТО Я Є?» за п’єсою Славомира Мрожека «Емігранти».
В цій виставі багато комічних моментів, але це – не комедія. Ситуації, в якій опинились герої, не позаздриш, але це не трагедія. Вистава спровокує вас і на сміх, і на сльози, і – головне – на роздуми.

5 травня, 18:00, Основна сцена - детектив «МИШОЛОВКА.ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ» за п’єсою Агати Крісті.
Післявоєнна Англія. У приватний пансіон, що тільки-но відкрився, приїжджають перші постояльці. За вікном йде сніг, у вітальніг орить камін, привітні господарі оточують гостей турботою, здається, ніщо не може порушити мирного перебігу життя маленького готелю, але події підуть одна за одною та перетворять гостинний дім на пастку. І невідомо, хто виявиться вбивцею, а хто жертвою.

6 травня, 16:00, Камерна зала Нової сцени - комедія «ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!» за п’єсою А. Курейчика.
Герой цієї історії, молодий паризький художник Серж Дюбуа- чутлива натура, митець, звабник, один із небагатьох, хто знає відповідь на одвічне запитання  “Чого хоче жінка?”.  Його художня майстерня бачила не одну любовну історію. Але чим обернеться для Сержа нова амурна пригода, коли він вирішив закрутити роман одночасно з трьома жінками?


7 травня, 11:00, Нова сцена – дивна історія чарівної країни «ЛЕГЕНДА НАРНІЇ» за мотивами повісті К.С. Льюїса «Лев, Чаклунка та платяна шафа» з циклу «Хроніки Нарнії».
Під час Другої світової війни у будинку старого професора, Пітер, Сьюзен, Люсі і Едмунд граються там в хованки. Сховавшись в старій шафі Люсі, а потім і інші діти потрапляють в чарівну країну Нарнію, де звірі й птахи говорять і мислять подібно людям, а в лісах живуть гноми і велетні, фавни і кентаври і де раніше завжди панували любов і доброта.

Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.