Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 17-21 травня

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 05/14/2023 - 07:08
афіша

17 травня, 18:00, Основна сцена – вечір-зустріч пам’яті Миколи Наказного «КРИЛАТИМ ҐРУНТУ НЕ ТРЕБА». На сцені та в залі рідні, друзі, колеги, партнери й «Діти Наказного».

18 травня, 18:00, Нова сцена – концерт «В ПРОМІННІ СОНЯЧНОГО ЖАНРУ» у якому у виконанні Наталії Штернер у супроводі оркестру театру під керівництвом Євгена Курова прозвучать арії з всесвітньовідомих оперет та найпопулярніших мюзиклів.
Сонячним жанром називають оперету, тож ми обрали найвідоміші арії, додали номерів із найпопулярніших мюзиклів і підготували незабутнє, іскристе, видовищне дійство. На вас чекають жива музика у віртуозному виконанні оркестру під керуванням Євгена Курова, нові хореографічні постановки від головного балетмейстера Наталії Клішиної. А найголовніший сюрприз – вокал лауреатки міжнародних конкурсів оперети та мюзиклу Наталії Штернер.

19 травня, 18:00, Основа сцена - театральна провокація (18+) «ХТО Я Є?» за п’єсою Славомира Мрожека «Емігранти».
Двоє чоловіків, дві долі, два характери, дві протилежності. Вони з різних поколінь та просто – з різних світів! Але є те, що їх поєднує. Вони – ЕМІГРАНТИ. Вони можуть тільки мріяти про свій дім, кар’єру, славу, затребуваність. Вони сперечаються про свободу і рабство, іронізують над абсурдом своєї дійсності, кепкують над наївними уявленнями один одного. Сміх і сльози, товариство та зрада, туга за Батьківщиною та мрії про краще життя, іронія та щирість – все в цій азартній суперечці, у фіналі якої немає і не може бути переможця.

20 травня, 17:00, Нова сцена - комедія з елементами суму «КАЙДАШЕВА СІМ’Я» за п’єсою Івана Нечуй-Левицького.
Події відбуваються у великій сільській родині майже півтора століття тому. Комічні і драматичні ситуації, у які потрапляють герої, взяті з самого життя. Свекруха свариться з невістками, невістки – з свекрухою, батько – з синами й усі між собою. Розбиті глечики, виколоті очі, любов, сльози, плітки і пияцтво. Гаряча лава сімейного розбрату витікає на вулицю, і немає спокою ні сусідам, ні громаді, бо вже ділять і город, і хату, і худобу, і котів, і стару грушу …

21 травня, 11:00, Основна сцена - музична казка (3+) «ТРОЄ ПОРОСЯТ»
Усе літо поросята гралися, співали та веселилися. Але з настанням перших холодів замислилися: де ж зимувати? Старші брати швиденько збудували хижки із соломи та гілочок. Наймолодше поросятко цеглинка до цеглинки зводило кам’яний будиночок. Працювало ретельно… У цей час двоє інших поросяток байдикували та насміхалися зі свого трудяги-братика. Лихо не забарилося, і відразу ж з’ясувалося, хто чинив правильно, а хто ні.

Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.