Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 11-14 травня

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 05/07/2023 - 08:48
афіша

11 травня, 18:00, Нова сцена – Ерік Еліс, Роджер Ріс «АНГЛІЙСЬКА РУЛЕТКА», романтичний трилер.
Багата вдова Філіпа Джеймс уклала з безхатченком Данкеном Мак Фі бізнес-угоду, тому що цей зухвалий бродяга схожий на її нещодавно померлого чоловіка Річарда, як брат-близнюк. У свій сорок п’ятий день народження Річард мав успадкувати великий трастовий фонд за умови, що він одружений і, звісно, живий. Тож Мак Фі потрібно всього лише видати себе за Річарда на вечірці з приводу дня народження, а потім – при зустрічі із сімейним адвокатом. У розкішній лондонській квартирі Філіпи бізнес-партнери починають ретельну підготовку до цієї доленосної зустрічі. Але не завжди все йде за планом, чи не так? Приголомшливі повороти сюжету у цьому романтичному трилері примушують глядачів слідкувати за розвитком подій затамувавши подих.

12 травня, 18:00, Основна сцена - М. Камолетті «ЛЮБОВ-ЛЮБОВ, або ЯК МИ ВЛЕТІЛИ», ульотна комедія на 2 дії.
Кохання за графіком. Крутити любов одночасно із німкенею, американкою і француженкою. Хіба таке можливо? Молодий французький архітектор Бернар думав, що так. І от що із цього вийшло – неймовірно смішна вистава!

13 травня, 17:00, Основа сцена – Жорді Гальсеран «МЕТОД ГРОНХОЛЬМА», вистава-співбесіда, 18+
Сучасний офіс великої корпорації. Кожен з чотирьох героїв сподівається обійняти вакантну посаду топ-менеджера, кожен розраховує на індивідуальну співбесіду. Але кандидатам доведеться спілкуватися тільки один з одним, дотримуючись дивних вказівок невидимих екзаменаторів.

14 травня, 11:00, Основна сцена - за мотивами казки братів Грім «БРЕМЕНСЬКІ МУЗИКАНТИ», музична казка, 5+
Відомі на увесь світ артисти – Трубадур та його друзі Осел, Кіт, Пес і Півень – зіграють для вас веселу історію з неймовірними пригодами про те, як Принцеса, незважаючи на заборону татуся Короля та на підступи лихих лісових розбійників, боролася за щастя із коханим. І не тільки зіграють, а ще і заспівають, і станцюють.

Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.