В Кам’янському продають картоплю тонами по 6,50 гривень за кіло. Фото

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 09/29/2023 - 10:14
базар

Сьогодні зранку у лівобережній частині міста навпроти торгового центру TERRA запрацював імпровізований майданчик з продажу картоплі по дуже привабливим цінам. 
Дрібним оптом (мінімум одна сіткова упаковка) картоплю тут можна придбати по 8 гривень за кіло. А якщо знайдуться бажаючі придбати тону картоплі, або навіть більше, то їм придадуть цей популярний овоч по 6,50  гривень за кілограм. Продавці зазначають, що картопля «домашня» і вирощена на Чернігівщині і пропонують, що зволікати з купівлею картоплі не варто, бо вже скоро ціни на неї підскочать вдвічі. В асортименті самі популярні у споживачів сорти «Бела Роса», «Ріве’ра», «Гранада» та інші. Так що якщо хтось з кам’янчан хоче запастися картоплею «під зав’язку», то це можна зробити на Лівому березі.

картопля
До речі, на правому березі традиційно для вересня картоплю за зниженими цінами продають просто у дворах багатоквартирних будинків з автомобілів, про що продавці сповіщають потенційних покупців за допомогою гучномовців. Хоча в порівнянні з періодом СРСР обсяги такої торгівлі значно впали – багато людей вже не роблять великі закупівлі на наступну зиму. Та й така прикмета радянського минулого у тодішньому Дніпродзержинську, як погріби, вже назавжди відходять в історію.