На Дніпропетровщині найбільше шукають слюсарів, водіїв, лікарів, інженерів, продавців

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 07/21/2023 - 15:50
робота

Роботодавці Дніпропетровщини найчастіше шукають слюсарів, водіїв, лікарів, інженерів, продавців. А ще – бухгалтерів, електромонтерів, токарів, кухарів, медичних сестер. Допомагає підібрати кандидатів Дніпропетровська обласна служба зайнятості. Про це йшлося під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

«Підбір персоналу – один із найважливіших процесів, який впливає на ефективність роботи підприємств, організацій. Наші рекрутери постійно взаємодіють з роботодавцями. Ретельно шукають і презентують для них найбільш підходящих кандидатів», – зазначила начальник відділу рекрутингу Дніпропетровського обласного центру зайнятості Катерина Каніболоцька.

Вона додала: рекрутери допомагають і кандидатам. Зокрема, підкорегувати резюме під конкретну вакансію та підготуватися до співбесіди.

«Кожен мешканець, що шукає роботу, може звернутися до служби зайнятості. Маємо велику базу перевірених роботодавців. Допоможемо найкраще проявити свої навички і вміння на співбесіді», – додала Катерина Каніболоцька.

Цьогоріч у Дніпропетровській обласній службі зайнятості налічувалося понад 16 тис вакансій від більш ніж 4,2 тис роботодавців. Вдалося укомплектувати понад 10 тис з них.