Кому у Кам’янському пропонують зарплати більше 25 тисяч гривень

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 09/11/2023 - 13:26
робота

Згідно даних дослідження ринку праці від work.ua у липні середня зарплата у Дніпропетровській області складала 16 500 грн. Проте, з урахуванням поступового зростання цін, навіть цих грошей не завжди вистачає для  задоволення всіх потреб українців. Вважається, що для того, щоб мати змогу нормально жити, треба заробляти не менше 20-25 тисяч гривень на місяць. Ми вирішили з’ясувати, хто у Кам’янькому має можливість отримувати зарплату більше 25 тисяч гривень, проаналізувавши пропозиції роботодавців на популярних сайтах пошуку роботи та уважно прочитавши численні оголошення, якими обклеєні стовпи та стіни багатьох будинків нашого міста.
Найбільшим роботодавцем у нашому місті залишається Метінвест (колишній ДМК). На сайтах з вакансіями можна знати десятки пропозицій від цього підприємства. При цьому фахівцям окремих спеціальностей Метінвест готовий платити досить непогані гроші. Так, наприклад, люковим обіцяють зарплату в 26 700 грн, машиністу коксових машин – 25 300 грн, машиністу тепловоза - 25 300 грн, а підручному сталевара – 24 500 грн.
З точки зору заробітної плати найбільш привабливі пропозиції кам’янчанам надходять від різних частин збройних сил України. В подібних оголошеннях зазначається, що розмір зарплати військовослужбовців ЗСУ залежить від місця та особливостей проходження служби, але наводиться цифра – 121 000 грн. Серед умов відзначається проходження військової служби з навчанням як і в Україні так і за кордоном по стандартах НАТО. 
Менеджеру зовнішньоекономічної діяльності у нашому місті обіцяють зарплату в 40-50 тисяч гривень.  А дитячого стоматолога запрошують на зарплату у 25-60 тисяч гривень, частину з якої складає відсоток від виробітку.
Навіть підсобник може заробляти в Кам’янському від 12 до 25 тисяч гривень. Це якщо вірити ще одній об’яві, яку ми знайшли на сайті з актуальними вакансіями. Вимоги до кандидатів тут дуже прості: бажання працювати і заробляти. Інших навиків від претендентів на цю посаду не вимагають.
Цікаві пропозиції щодо роботи можна знайти і серед об’яв, якими рясно завішані паркани, стіни будинків та стовпи у нашому місті. Так завод по виробництву тротуарної плитки на зарплату в 30-40 тисяч гривень запрошу операторів бетонно-змішувального вузла і операторів преса, а водій навантажувача на складі готової продукції тут може отримати 20-25 гривень на місяць
Пропонують кам’янчанам високооплачувану роботу і у обласному центрі. Так, наприклад, автослюсарі можуть заробити у Дніпрі від 25 до 60 тисяч гривень на місяць.Роботодавець гарантує новим робітникам ставку у 25 тисяч гривень + відсоток від виробітку. Умови роботи також досить пристойні: тепле приміщення із гарячими батареями, чиста кахельна підлога, душ із гарячою водою, побутівка для перевдягання та прийому їжі і навіть WiFi у боксі. Після проходження випробувального терміну кожному автослюсарю надається підйомник, візок та необхідний інструмент, комплект робочого одягу. Графік роботи 5,6 днів на тиждень з 8:30−19:00. У оголошені зазначається, що роботи багато незалежно від пори року.