В Днепре раскритиковали ролик о городе от городской власти – видео

Опубликовано slavkin - вс, 01/23/2022 - 07:57
ролик

Известный днепровский журналист Влад Войцеховский подверг резкой критике снятый местной властью видеоролик о городе. 
«Хочете побачити Дніпро, яким його бачить міська влада?
Ось він: Дніпро - місто без людей.
В презентаційному ролику Дніпро-2021 є багато усілякого зрєліщного: круті зйомки, проліт дрона під Новим мостом вздовж, багатобагатобагато ілюмінації, корбанівських локацій, ліхтариків та феєрверк.
Немає одного - жителів міста. Людей немає.
Просто десь далеко знизу копошаться маси етіх... як їх там?... людішек!
Ні, ну справді - як можна зняти візитівку міста лише на загальних планах і не показати його жителів? Де крупні плани щасливих містян, відомих особистостей або, хоча б - прости, хсподи! - депутатів філатівської більшості від фракції "Пропозиція"?)
Но, ніт! Тільки ілюмінація, ліхтарики, автомобілі і корбанівські локації з відмивання грошей)
Думаю, автори ролика свідомо чи несвідомо попали в точку в одному - це і є візуалізація снів Геннадія Олеговича: місто-міраж, яке світиться, як гірлянда, по якому снують автівки - і десь далеко на низовому рівні метушаться людішки-мурашки, які працюють на мурашину матку Бориса Альбертовича і мурашиного татка Геннадія Олеговича.
Це і є місто їхньої мрії!(
На сайті міськради написали: "У кадрі – Дніпро: монументальний, потужний, сучасний, амбітний, динамічний, яскравий, патріотичний і надзвичайно привабливий!"
Підкажіть мені - де у цьому ролику Дніпро: монументальний, потужний, сучасний, амбітний, динамічний, патріотичний і надзвичайно привабливий?)
Згодент тільки, що - яскравий. Геннадій Олегович любить дорогі гірлянди і ліхтарики за бюджетний рахунок», - написал Войцеховский в социальных сетях.
Видео смотрите здесь:
 https://www.youtube.com/watch?v=1NhWpTghYYE.