Кам’янське зустріло срібних медалісток - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 05/12/2023 - 09:40
Білоусов

Як ми вже повідомляли, кам’янська жіноча гандбольна команда «Дніпро-ДЮСШ№ 1» дуже вдало дебютувала у Чемпіонаті України серед команд вищої ліги – наші дівчата вибороли срібні медалі.

зустріч
Сьогодні наша команда та її тренери Олег та Оксана Усенки побували у мера міста Андрія Білоусова. І це символічно – адже восени минулого року саме міський голова за ініціативи керівника Управління молоді та спорту Едуарда Коряка надав підтримку нашим гандболісткам, які відправлялись на свій дебютний чемпіонат у вищий лізі. У зустрічі в кабінеті мера прийняли участь також Едуард Коряк та депутат міськради, голова Дніпропетровської обласної організації партії «Бджола» Олександр Лукашов. Білоусов привітав команду з успішним дебютом, побажав подальших перемог і зазначив, що міська влада і надалі буде підтримувати гандболісток.
-    Я хочу подякувати спортсменок за те, що вони гідно представляють Кам’янське на всеукраїнських турнірах. Тепер чекаємо нових перемог і завжди готові допомогти з участю в змаганнях найвищого рівня! – підкреслив Андрій Білоусов.

подяки
Олег Усенко від імені команди подякував міському голові і владі Кам’янського за підтримку, а також розповів про хід Чемпіонату, де наші гандболістки стали справжньої сенсацією. А спортсменки вручили Андрію Білоусову, Едуарду Коряку та Олександру Лукашову подяки від Федерації гандболу Дніпропетровської області, президентом якої є Олег Усенко.

подяка

Сам Усенко вручив меру срібну медаль Чемпіонату України.  

медалька
-    Свого успіху ми досягли завдяки допомозі міської влади Кам’янського. Зараз команда вже націлюється на нові турніри, де ми теж будемо старатись виступити достойно і порадувати кам’янчан високими результатами! – зазначив Олег Усенко.