Трагедія в Чернігові: дніпровські коментарі

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 08/20/2023 - 08:27
чернігів

В Україні коментують обстріл росіянами центру Чернігова, де є загиблі і поранені. Нагадаємо, удар було спрямовано по приміщенню, де саме проводилась виставка бойових дронів, що вже викликало чимало версій і чуток.
Своє слово сказали й політики з Дніпропетровської області. Так, мер Дніпра Борис Філатов розкритикував  центральну владу, при цьому черговий раз висловився і з приводу правоохоронців.
«Складний пост.
Для вумних.
…Я не знаю, хто винен у трагедії в Чернігові.
Крім, безумовно, сусідів-під@рів.
Більше того, мені це нецікаво.
…Я відповідаю за себе сам.
Я просто пам'ятаю, коли у Дніпрі ми проводили «Люті пташки», то я особисто заборонив будь-яку рекламу. А потім ще особисто перевірив наявність спеціальних рамок (щоб не пронесли рюкзак із вибухівкою) та особисто контролював протокол безпеки.
…Попереду ми зіткнемося ще з великою кількістю жертв.
Тому хочу звернутися до всіх.
Заваліть пізд@ки.
…Центральна влада, яка вперто шукає внутрішніх ворогів, щоб виправдати власні пр@йоби.
Я з неприхованою насолодою чекаю, кого призначать наступним винним після того, як закінчаться московські попи, військкоми та власні депутати.
…«Волонтери» та деякі небайдужі громадяни, які шукають реклами та слави на хайпі, а частіше – цілком маніпулятивній критиці.
Підіть попрацюйте в міністерствах особисто, коли скоро в чиновники почнуть відловлювати на вулицях.
Немає вже дурнів бути начальниками: тримають за худобу, поваги жодної, працюй задарма, а після цього ще ходитимеш на допити.
…«Правоохоронці»
Класичне: «А судді хто?"
У мене є одне питання. Чому сьогодні, всі ті, хто обіссцявшись втік у «закарпатський котел», нині розповідають нам, які витягли перші місяці війни на своєму горбі, і хто що вкрав у лютому-травні 2022 року?
…Охлос.
Який думає, що коли «посадити» всіх без розбору, то завтра вже точно буде Перемога.
Люди, які навіть не розуміють елементарних причинно-наслідкових зв'язків. Натовп приматів, які вимагають «чесних військкомів», але сподіваються, що після таких призначень їх особисто точно не покличуть.
Як у голові у певних людських індивідів уживаються взаємовиключні тези – мені невідомо…
…Заваліть пизд@ки.
Згадайте себе 24 лютого 2022 року.
І поверніться до себе. Тодішніх.
Інакше втратимо Країну», - написав Філатов в фейсбуці.
Екс-народний депутат з Кам’янського Віталій Купрій не виключає не лише шпигунства з боку росіян, а й політичних інтриг в українській владі.
«Жахлива трагедія у Чернігові. На мою думку хтось злив рашистам інформацію про місце проведення виставки дронів.
Зараз СБУ допитує волонтерку Марію Берлинську, яка була одним із організаторів цього заходу. Все було погоджено із військовою адміністрацією. Тобто керівництво держави сприяло її проведенню.
А немає тут нічого дивного. Наша країна кишіть кремлівською агентурою.
Так співпало, що громадськість висувала пані Марію на посаду Міністерки оборони на заміну корумпованого Резнікова. Вона гостро критикувала нашу владу за ситуацію навколо забезпечення ЗСУ зброєю. І була невгодною Офісу Зеленського. 
А може і не співпало», - вважає Купрій.